What's new

jack herer autoflower

Vassilis3

Member
ωραία παιδια σας ευχαριστώ πολύ. είναι λεπτομέρειες που δεν μπορούσα να ξέρω και είναι αρκετά σημαντικές. για να δούμε πως θα πάει η συνέχεια..να ρωτήσω φλας να κάνω δηλαδή με 4 λίτρα νερό περίπου? και ένα φλάς 2 βδομάδες πριν είναι αρκετό η θα χρειαστεί και δεύτερο?

bazz

Member
προσωπικά φλας δεν εχω κανει ποτε στο ενδιάμεσο..... μονο στο τελος.
στο τελευταίο φλας ριξε νερο....πολυ νερο.....παρα πολυ νερο.
υπαρχει ενα final phaze, που σπαει τα αλατα στο χωμα και φευγουν.

Vassilis3

Member
για το ενδιάμεσο δηλαδή στη μετάβαση της ανάπτυξης προς την ανθοφορία παίζει ρόλο το τι λιπάσματα χρησιμοποιείς.νομίζω. οκ λέω να ρίξω για 4-5 λίτρα.και αν χρειαστεί κ άλλο τότε συνεχίζω. ο breeder λέει για το τζακ 8-9 βδομάδες για χάρβεστ. εγώ βρίσκομαι τέλος 8ης οπότε σε καμία βδομάδα θα κάνω φλας και θα το αφήσω άλλες 2. υπολογίαω ότι θα αργήσει λίγο η ώρα τους όπως το βλέπω.οπότε έχω 3-4 βδομάδες το πολύ ακόμα.

bazz

Member
επιστημονικά δεν εχω γνώση να σου απαντήσω...
Πιστεύω όμως δεν εχει καμια σημασία το φλασαρισμα στην <<μετάβαση>>...μην σου πω οτι κόβεις το φάει απ το φυτο.

στην ανάπτυξη το φυτό θελει άζωτο (Ν) και θελει άζωτο μεχρι και την 3-4 εβδομάδα τις ανθοφορίας που αναπτύσσεται ακομα. ποιος ο λογος να το φλασαρις??

ισως να βοηθάει τις ριζες να αναπτυχθούν περισσότερο ψάχνοντας φαγητό....χχχμμ!!! για αυτο ρίχνεις voodoo juice και αναπτύσσεις τις ρίζες...

προσοχή ομως υπερβολικό άζωτο δεν αφήνει το φυτο να αναπτυχθεί

Vassilis3

Member
λογικό ακούγεται...αχ αυτά τα λάθη με τα πρώτα γκρόου..απο την άλλη ευχαριστώ λέω που τα πράγματα ήρθαν έτσι και μπόρεσα και καλλιέργησα :) την επόμενη φορά σίγουρα θα τα πάω καλύτερα χωρίς τέτοια λάθη...

Vassilis3

Member
Ναι σωστά.τα πηρα από green house και το όνομα από το σπόρι είναι το jack herer auto. Λέει 8-9 βδομάδες κ εγώ βρίσκομαι στην 8η.

b3n

Member
βασιλη να σε ρωτησω, οταν λες μυριζει περιεργα, μηπως λιγο σαν αμμωνια???

κ κατι ακομα, η bio bizz ειναι πολυ καλη σειρα δεν χρειαζεσαι κατι αλλο αρκει να ακολουθησεις το προγραμα, grow, bloom, heaven, root juice, top max, alg-a-mic. το αποτελεσμα ειναι γ..το!

επισης μην μπερδευσαι αν βλεπεις τα video της green house, grow sessions, αυτοι κανουν hydro grow με πετροβαμβακα αντι για χωμα, flush δε χρειαζεσαι παρα μονο στο τελος κ αν εχεις 15λ γλαστρα, θελεις 15λ νερο τουλαχιστον

Vassilis3

Member
Οχι σαν αμμωνία.σαν φρούτο αλλα κάπως περίργα.σαν να έμεινε καιρο στο ψυγείο σαν να το είχε καιρό ο μανάβης καπως έτσι...από λιπάσματα της biocanna χρησιμοποιώ.δεν έχω σχηματίσει ακόμα ιδιαίτερη γνώμη γι αυτά ακόμα γιατί το γρόου είναι ακόμα σε εξέλιξη...σου έχει τύχει να μυρίζει σαν αμμωνία? αυτό το strain?

Vassilis3

Member
Και τόσο πολύ νερό χρειάζομαι? δεν θα το πνίξω με 15λίτρα? με 6 του έκανα ένα φλας και έπεθε οβεργουότερ...

b3n

Member
οβεργουοτερ παθαινεις οταν ποτιζεις πολυ συχνα κ οχι οταν ριχνεις πολυ νερο, πιθανο ειναι να επαθες root rot, μουχλιαζει η ριζα, το flush δεν βοηθαει καθολου, αστο να στεγνωσει εντελως τελειως κ μετα μισο λιτρο νερο με 50μλ οξυζενε κ παλι μπορει να μη σωθει.

αν ποτιζεις σωστα κ η ριζα ειναι υγειης τοτε κ 50 λιτρα νερο να ριξεις το φυτο δν θα παθει οβεργουοτερ, σε 5-7 μερες παλι νερο θα θελει.

Vassilis3

Member
ωραία η εξήγηση σου ευχαριστώ μπεν..ναι πιθανότατα αυτό να έπαθε. εντωμεταξύ έχει 2 βδομάδες που το φλάσαρα και πότισα από τότε 2 φορές.1,5 λίτρο σκέτο νερό την κάθε φορά αφού ξεράθηκε το χώμα εντελώς. οξυζενέ δεν έριξα.η ανάπτυξη του άνθους εξελίσετε πολύ αργά,τα φύλλα του σηκωθήκανε και αρχίζει και μυρίζει πλέον κάπως φρουτόδες.απλά η φούντα φουσκώνει αργάααααα....

Vassilis3

Member
καλησπέρα σας...ένα update το λουλούδι...57η μέρα από σπόρο! το όβεργουότερ μάλλον ξεπεράστηκε και πάμε καλά..φουσκώνει αλλά φουσκώνει αργά..
picture.php

τα φύλλα του μάλλον δείχνουν σημάδια πείνας, τι να κάνω που το κακοέμαθα στα λιπάσματα τόσο καιρό.
picture.php

ο κεντρικός παπάς, με κλειστά φώτα..
picture.php

picture.php

σε λίγο ανοίγουν τα φώτα και πάω για πότισμα με λίγο λίπασμα..όπως το βλέπω νομίζω πως θέλει ακόμα 3 εβδομάδες περίπου..θερμοκρασίες 26-18 και υγρασίες 60-48.

bazz

Member
βρε Βασίλη εγω βλεπω σε καμια βδομαδα να ειναι ετοιμο αυτο!!!

Vassilis3

Member
Τόσο γρήγορα? σε μια βδομάδα θα είμαι στις 65 μέρες..και αυτή η κάμερα δν έχει την ανάλυση που απαιτείται για να το δείτε καλά.τα τριχίδια είναι ακόμα άσπρα και μπόλικα.το άνθος δεν έχει δέσει ακόμα.επίσης ακόμα φουσκώνει...

bazz

Member
ειναι σατιβα μην περιμένεις σφιχτούς παπάδες και λίγες τρίχες.
Αν δεν κάνω λάθος ο breeder +65 μερες δεν δινει???

Vassilis3

Member
9 εβδομάδες λέει ο breeder.αλλά γενικά ακούω ότι θέλει λίγο παραπάνω από όσα λέει ο κατασκευαστής. αν είναι σάτιβα δηλαδή θα έχει μικρούς παπάδες και μπόλικες τρίχες? λίγες μόνο τρίχες αρχίζουν και γίνονται πορτοκαλί.

b3n

Member
συμφωνω με τοn bazz ta auto στις 70 μερες max ειναι κομπλε, τωρα τα fox tail που ειναι βγαινουν ασπρα ισως να ειναι κ απο τα led. παρε ενα μικροσκοπιο 10 - 15 ευρω κ τσεκαρε τον κρυσταλλο, ετσι μονο θα εισαι σιγουρος ποτε θα ειναι ετοιμο να το κοψεις

Vassilis3

Member
ναι μάλλον είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος. είμαι στις 59 μέρες. να το φλασάρω δηλαδή στα κοντά.δεν υπάρχει θέμα που έπαθε οβερ πριν λίγες βδομάδες? από τότε μια φορά μόνο του έβαλα λίπασμα.προχθές συγκεκριμένα.

bazz

Member
Το ιδανικό ειναι μια φωτογραφική μηχανή που να εχει μικρό ζουμ. Αλλά και το μικροσκόπιο θα κάνει σωστή δουλειά. Εγω επιδη όμως εχω κόλλημα και δεν θέλω να πειράζω το άνθος το πάω με το μάτι. Όταν ενα μεγάλο ποσοστό απ τις τρίχες ειναι πορτοκαλί κόκκινες και οι ρετσίνη ειναι θολή , τότε κόβω. (Την φωτογραφική μου την έκλεψαν).
Υπολόγισε οτι όταν αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες πορτοκαλί τρίχες ...λίγο πολυ 10 μέρες για το κόψιμο. Πολυ χοντρικά αυτο που σου λέω.
Το οβερ θα σε καθυστερήσει ή θα σου μειώσει την ποσότητα.
Οι σατιβες εχουν περισσότερες τρίχες ....πάλι πολυ χονδρικά αυτο που σου λέω

Latest posts

Latest posts