no to juz tylko chuchanie ci zostalo.
Chuchanie , tez robi wilgoc -to byl zart. A na jaka ponoc ziomus liczyles ? Na nawilzacz , piszesz ze juz zapozno , noemasz kasy i duzo pradu zre, to co mam ci podpowiedziec zebys miske z goraca woda wstawial, zebys sznurki przywiazal i pranie wieszal . Nie rozumiem.
Zamiast sie zalic wybierz sie do jakiegos z marketow i poszukaj najtanszego nawilzacza ktory ma poteciometr do ustawiania mocy pary, i bedziesz mial na nastwpne 5-10 upraw. Wszelkie polsrodki i tak sie koncza na zakupie nawilzacza , jedynie zaoszczedzisz zdrowia i kasy kupujac odrazu to co jest najodpowiedniejsze.
Nie moge musze se napisać.
Kolega widze strasznie zawiedziony bo wyjechał za granicę za paroma groszami a tu nawet na nawilżacz nie styka.
I nie dość że rodacy nie są pełni podziwu dla zaangażowania naszego kolegi na saksach to jeszcze se jakieś podśmiechujki robią.
Nieładnie
[...]
w uprawach indoor trzeba wydac, i wtedy bedziesz zbieral kokosy ,w sensie calidad!smaku i mocy.zanim zaczniesz zbierac to co pwinienes ,minie pare chwil twojej kreatywnosci bro.optymalne ! to bardzo wazne slowo.optymalne warunki ,to tylko tutaj spotkasz sie w pelni potecja tego co wysiales.pozdrawiamNie zakładaj z góry ze wyjechałem za granice "za paroma groszami", bo mnie nie znasz i od razu powiem ci ze tak nie jest
Ja sie nie "zydze", jak to określiłeś, tylko po prostu lubię i doceniam kreatywność.
Nie przepadam za "iść na łatwiznę" i coś kupic, wole zawsze trochę "poeksperymentować" zanim dojdę do wniosku ze lepiej jest to zakupić...
i już próbowałem wiele sposobów... i chciałem po prostu usłyszeć i poznać pomysły innych ogrodników - tym lepiej jezeli doświadczonych (i tak mialo miejscie w innych threadach zagranicznych... ale oczywiście w Polsce wszystko działa na odwrót)
Prawie całego growbox'a sam zbudowałem... skoro już tak duzo handcraft'a se zrobiłem, to czemu miałbym sie poddawać na jakimś nawilżaczu?
Czasami zle nie robi patrzeć na rzeczy z innej perspektywy chłopaki
pozdrawiam!
w uprawach indoor trzeba wydac i wtedy bedziesz zbieral kokosy ,w sensie calidad!smaku i mocy.zanim zaczniesz zbierac to co pwinienes minie pare chwil twojej kreatywnosci bro.optymalne ! to bardzo wazne slowo.optymalne warunki ,to tylko tutaj spotkasz sie w pelni potecja tego co wysiales.pozdrawiam