As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
tohle pheno (5) nevím jestli ho někdo ještě drží na živu(je výrazně silnější než zachovaná 2 a 4) vlastně je silnější než cokoliv co sem v poslední době čadil ztráta reality je slabý slovo zastaví se čas a nastoupí bizardní vnímaní světa jeto "halucinogen" srdce bijící mašina nejisté pohyby ztráta orientace v prostoru high je asi hodinové (celková doba intocannace 2,5-3 hodiny)
tolerance se zatím po týdnu testování nedostavila
larry OG x tahoe alien ze semínek od mightyky, tak nějak 65.den květu, zapomněl jsem kdy jsem přepínal
jedna z dvou holek co se mi poštěstily z asi 18 semínek
byl to dost chcípák, tak kdo ví jak by to vypadlo v lepších podmínkách, takhle to byly asi 3 metr dlouhý a nevětvený klacky, výnos slabej
voní jak larry a po testovacím mi nějak nebylo moc dobře první půl hodinu... tlaky na hrudníku, hukot v hlavě... jsem zvědavej na další, třeba mi to jen nějak nesedlo
chutnal jsem né uplně suchej vzorek, tak chuť až příště
a lemon alien dawg cut, 400w, kokos/light mix, delta9, JiDB ještě tejden chtěl ale kolega to přehnal se zalíváním při flushi a tak začal plesnivět : ( feer weed
a samozřejmě , asi největší mazec co jsem zatím viděl, bohužel se to muselo vyhodit z dvou fem. jedna keeper, zamaldelica malawi dominant, ještě jsem neviděl kytku takhle orosenou ve 43.dnu +- pět týdnů před sklizní (400w) : ))) zajímavý je, že když jsem tyhle tropický landrace od ace jel na minerálech tak se jim to vůbec nelíbilo a prostě se nevyvíjel květ jedině organicky ...