What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Indoor Photos Gallery..

Phuuu Ad

Active member
SSH x SS 1

SSH x SS 1

gallery_1004_3528_77679.jpg

gallery_1004_3528_670637.jpg

gallery_1004_3528_638563.jpg

gallery_1004_3528_98711.jpg

gallery_1004_3528_452605.jpg

sailinder75

Active member
HM x BL

HM x BL

HM x BB - klon elanius
86. 12/12
400W.

picture.php

picture.php

vicej foto zhlednete v albume je ich tam mrte HM x BB (highland mexican x blueberry)

Last edited:

Rakosnicek

Member
Veteran
jako já se dost divil co mi z toho řezu bosshoga vylezlo :D a vypadá to skoro úplně stejně jako u tebe, akorát tak fialová nebyla.... voní to hodně podobně jak ty cheeseberry co jsem tam teď měl :D

když tak na to znova koukám tak ten zakrnělej vrcholek úplně poznávám :D

Mightyka

Well-known member
Veteran
Rákos: Jj pokud to nebude chutnat jako haribo, stejně jako to voní, tak pujde do věčných lovišt :)

Sensi: Podívej se k Šunkovi, tam teprv vypadá brutálně, u mě šla do kola až v když jsme přepínal, tudíž je to taková sogovka. Daj se z ní určitě vymáčknout lepší věci. Ale co se týče smradu, tak s UD si nezadá :D
ps Děkuj hlavně Šunkovi! :)

D

Dogon

Flagada Jones "Maxi'cut"
rád bych viděl za čas smoke report.
všechna chvála vypadá krásně.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Chemdawg D x Chemdawg 91 skva aka Uberdawg (pheno 4, jedno z postupujících i přes nevýhodu malýho výnosu - smrdí jako das! Benji nám ukáže jak si povedu při lightdepu při 100% podmínkách, že? :D )

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Toto byly 3 málo výnosný phena, zbytek je uplně někde jinde!

Mightyka

Well-known member
Veteran
Chemdawg D x Chemdawg 91 skva aka Uberdawg (pheno 2, co se týče výnosu tak uplně jasnej výtěz, uvidíme jak bude fachat :D )

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts