What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Motyóka

New member
HubaSeedBank
Gorilla Glue Auto
DSC_5590.jpg

GrowControl

Well-known member
Brutálisan néz ki!!! Nálam is pörögnek a Hubás NL-ek, ha fele ilyen lesz már boldog leszek...:D Egyébként milyen fény alatt mentek ezek?
Koszi! Jahm, voltak probalkozasok hogy megmentsuk ezt a fenot, de sikerult ugy leszuretelni hogy csak a fotok maradtak rola..
tent 60x75,
led 300W (sf se3000) (pls egy mod feedbacket, hogy a MH ledeken kivul mehet -e masrol a diskurzus :) )
A NL volt az elso "igazi strainem", elotte pakkos magokkal futottam (ismeretlen eredet, menet kozben "jo fajtabol" szelekcio, valahogy akkor meg nem volt logikus az, hogy a hermasodo egyedek barmennyire is baszok, nalam is hermasodni fognak.

(utolso kor, iden: boven megvolt g/w+ HUBA NL <3 )

IMG_4444.JPG

foazegyensuly

Well-known member
278783606_339410041509078_5553034024264726473_n (1).jpg
cheese xxl auto oaseeds ajándék mag. benti csak kihoztam napozni mert átültetéskor sajnos rászóródott a föld és le kellett mosni viszont így se sikerült teljesen ez lesz az igazi földes íííz :)

foazegyensuly

Well-known member
278902666_285610823774482_2804676378593791002_n.jpg
sajnos a mosás miatt lecsökkent a trichoma szám is amit éreztem a fürdőben fél napig szag formájában. sajnos ez azzal jár hogya thc tartalom is csökkent ezáltal és még mindig felbasz hogy termőföld db.-ok vannak az átültetés miatt a gumókon és a leveleken hiába zuhanyzott a kisasszony.

what_can_there

Well-known member
Sikerult kinevelni 2 db Ancestral Skunk novenyt, az egyiket mar klonozni is kellett, mert ugy megindult. A 80-as evekben keszultek ezek a magok, meg azelott, hogy a hollandok elkezdtek indoorba szelektalni a fajtat. Ez egy keskeny levelu Skunk vonal, ranezesre is minimum 75% sativa, ahogy az a nagykonyvben meg van irva.

Bal oldal Deep Chunk, jobb oldal Ancestral Skunk1.

deep chunk + ancestral skunk.JPG

Latest posts

Latest posts