What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

f2obsession

Active member
Továbbra is a T modell.
A gyantásodás első felében aggasztóan vadkenderre hajazó bukéja volt (sajnos a felmenők közül az AK nem volt patyolat tiszta: Bagseed porzóssal felporzott, majd a kapott egyedek legszebb porzósával újra visszaporzott, majd az így kapott egyedek legszebb porzósával megint visszaporzott, tehát négyzetelt AK volt az egyik felmenő), ami mostanra szerencsére átment nagyjából ugyanolyan édes, füstölő szerű illatba, mint a HK-nak volt. A bugák felépítése is inkább a HK-ra hajaz, de kicsit szellősebb. Pedig vegben ez volt a legtömörebb növekedésű. Remélem legalább penészálló lesz, ha már ilyen (szerintem ronda) skunk szerű tornyokat növesztett. Sokáig fogom hagyni érni már csak azért is, mert a boxba következőnek szánt HK47 "B" rosszul viselte a földből agyagba költöztetést, és nyűglődik a micro-boxban, így rohadtul ráér még a "T" helyére lépni...

Come on glowy zoey lets goo !

mac_800x600.jpg

mac_800x760.jpg

f2obsession

Active member
Valahol van egy "hidró, minden ami nem kender" topik vagy ilyesmi. Noha oda sem csont nélkül (gondolom földben van), de talán jobban passzolna. Menő, hogy már így virágzik, remélem kiülteted majd, jó sokat termne ekkorára előnevelve. Miféle?

bat939

Active member
photo2123050.jpg
photo2123049.jpg
Igen, földben van. Kalocsai alacsony cseresznye. Igazából 3 van egy cserépben. Az első nagyon nehezen, sokára bújt ki, ezért ültettem még egyet, majd még egyet és végül mindhárom kikelt. Nem szedtem szét őket, nem akartam stresszelni, ezért háromból egy, el van nyomva. Bízom benne, hogy a paprika által elfoglalt sarokra is igényt tart a Bubba kush, így mehet majd a fóliába.
A kender is egész jól néz ki. Voltak tápanyag problémák, de szerintem sikerült eltalálni a megfelelő receptet.

Danforthx

Well-known member
Sziasztok!

Hoztam ket fotot, ez egy pakkos mag volt tavaly
View attachment 18122896

Ez meg egy HUBA NL
View attachment 18122897

Az utobbirol van naplo is mashol, a szemfulesek mar tudjak is a tobbit.
Eddig a keplimit miatt ide nem toltam contentet, ha ez igy marad, fogok.

☮️
Brutálisan néz ki!!! Nálam is pörögnek a Hubás NL-ek, ha fele ilyen lesz már boldog leszek...:D Egyébként milyen fény alatt mentek ezek?