What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

bamse

Member
wczoraj troche sie pobawilem, uruchomilem stary sprzet aby troszke sobie polepic

sprzet sklada sie z dwoch wiader 10L, dwoch donic 8L z odcietymi spodami, mixera, kraty od grilla, sitek nylonowych 200, 160,125,70um, dodatkowo kostki z lodem, palenie, woda, tyle

125um

a tu wszystko ponizej 70um co zostalo z woda. opadlo wylalem ostroznie wiekszosc wody, a reszta wyparuje

niemam wiecej zdjec wynikow
a tu jeszcze przedtem to wszystko na sucho, na szybko przetarlem.

taki sprzed ma jednak wady
no i lepsze automatyczne mixowanie trzeba bedzie zbudowac
i nie mixer, nie polecam. za szybko sie kreci.
i te cale bubblebagi sobie zalatwie. tylkodrogie sa

pa :joint:

G

Guest

witam :wave: gdzie mozna kupic takie siatki nylonowe?? i czy sa łatwo dostepne??
jakie ceny bo wsumie wszystko bym zmajstrował łacznie z zeszyciem tego wic oszczedność by była spora :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
swiezy hash z outdoorka jack herer.:yummy:

664IMG_0609.jpg

664IMG_0616.jpg

peace

Azzzzzz

Member
Veteran
Hehe Hot i po co ty te zdj zamieszczasz, pewnie nawet nie wiesz jak po nich cisnienie w czlowieku skacze.... :>, pozdrawiam, super robota :lurk:

Mam dwa pytania jak najlepiej pali sie hasz i czy jest duzo mocniejszy/lepszy od normalnych buds ...
pytam poniewaz palilem juz dw arazy hasz i wydawal mi sie taki sam jak buds i w ogole byl inny niz ten jaki wam wychodzi ...

G

Guest

requiem, imo paliles hasz od dila, a zazwyczaj to jest gowno w porownaniu do haszu wlasnej roboty. Hasz jest mocniejszy od ziola :) i moim skromnym zdaniem najlepiej sie go pali w takich fajkach szklanych tzw. lyzkach ;) Pozdrawiam

G

Guest

Ja tam hasz najbardziej w jointach lubię...

Haszysz kupowany na ulicy często mieszany jest już przez producentów z ... parafiną ! Zawsze kupując haszysz podgrzejcie go lekko zapalniczką. Zapach parafiny poczujecie na pewno. Parafiny może być podobno aż do ok. 50 % w grudzie od dila.

Swego czasu, gdy we Francji mieszkałem, przez moje ręce przeszło kilka kilogramów haszyszu z Maroko i Algierii. Najlepszy jaki miałem pochodził z Reef Mountain w Maroko i w odróżnieniu od pozostałych nie miał koloru brązowego a jasnozielony. Kształtem swoim nie przypominał tzw. savonety czyli kostki mydła spłaszczonej o wymiarach ok. 15cmx7cmx2,5cm co dawało ok 250g a kostkę czekolady 125g. Dwie takie czekoladki przywiozłem do domu :D

Last edited:
Nio to musze teraz sowjego sam zrobic poczekam jak bede mial z swojego indorka buds ...
Kupie dobr worki i zrobie ciekawy jestem czy w ogole wyjdzie ...
Zobaczymy poczekamy

Podro600

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wczoraj pozyczylem taka mala pralke do robienia hash. co jest super z nia to to ze jusz niemusisz mieszac w niebieskim worku wiertarka, teras wszystko wkladasz do siatki ktura dziala teras jak niebieski worek. tam to wkladzasz trawe, z lodem i woda, nastawiasz na 20-30 min. hash wychodzi duzo z malo roboty. taka pralka moze byc kazda. te pralki spszedaja po $200+,hehe
mozna kupiz duzo taniej,podobno te pralki w chinach mozna znalesc za niecale $40 jak niemowi sie ze sa do robienia hash. widze tutaj takie pralki o dwa razy wienksze i lepiej zbudowane za $150. pralka musi byc ladowana z gury. moze byc i ta wielka domowa.ale musi byc nieuzywana bo zacznesz znajdywac odpadki od ubrania w twoim hash,hehe
tu pare photos z mojej pszygody

664IMG_1819-med.jpg

664IMG_1822-med.jpg

664IMG_1824-med.jpg

664IMG_1839-med.jpg

664IMG_1835-med.jpg

peace

Latest posts

Latest posts