What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

Ikser

Member
:biglaugh: :biglaugh: No tak!!.... A powiem wam szczerze, że sranie to niezłe miałem:/... Kur... Brałem na zmiane leki na niestrawność i na biegunke... Rozstroiłem sie po tym weekendzie:p:p:p... :confused:

Pozdrawiam!!!!!!!! :wave: :friends:

Uhhh bejbi!!!!!!!!!! :whip: :whip: :whip:

G

Guest

haha chlopaki bardzo fascynujacy off topic ...czy lubisz siedziec na kiblu??? hahahah pozdrawiam mazur

D

dEv-9

Ale powiem wam jedno... nie ma to jak maly kibelek bez wentylacji. :smile:
Duzo dymu sie unosi w powietrzu przy jaraniu :biglaugh:

Mozna kogos samym dymkiem upalic. :smile:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zrobilem dzisiaj troche haszu z true blueberry 60% buds ,no to i tszeba bylo to pokazac,hehe

uzywalem do tego bubbleman woreczki, tak to sie wszystko zaczelo

najpierw wszystkie woreczki do jednego wiadra. pierwszy woreczek od 25 do 220. to jest system z 8 workow.

pierwsze co to duzo lodu i zimna woda.

664IMG_9574-med.jpg

potem wkladamy kwiatki , czym wiencej buds tym wiencej hash

664IMG_9578-med.jpg

pierwsza runde to mieszam drewnina lyszka pszez 10 min i wybieram hash zeby byl bardzo czysty.

664IMG_9581-med.jpg

druga runde to jusz wale wiertarka pszez 10-15 minut. i tesz jeszcze duzo sie zbiera haszu,hehe

664IMG_9586-med.jpg

wyjmujemy 220 niebieski worek. i mamy worek 190. w tym worku sa tylko smiecie jak i w nastepnym. to wszystko zeby ostatnie 4 worki mialy jak naj czystszy hash.

664IMG_9587-med.jpg

jak widac same smiecie

664IMG_9588-med.jpg

teras czerwona 160, tesz smiecie ale czasem moze byc troche haszu ,zalezy od rodzaji kwiatow jakie uzywasz.kazde inne kwiaty dadzai ci inny hasz.

664IMG_9590-med.jpg

nastepna torba to pomaranczowa 120. mozna jusz zaczynac zbierac dobry hash.

664IMG_9591-med.jpg

teras to nowa torba co bubble man dodal jst czarna 90. zbiera jusz bardzo wysokiej jakosci hash.

664IMG_9592-med.jpg

torba 73 jest najlepsza ,chociasz tesz to zalezy od rodzaji buds. ale zawsze z 73 jest hash co cie wali na podloge,hehe

664IMG_95931-med.jpg

nastepna torba to 45, tesz super z niej hash

664IMG_9594-med.jpg

i ostatnia to 25,

664IMG_9595-med.jpg

a tu po zabawie,hehe

664IMG_9613-med.jpg

664IMG_9619-med.jpg

664IMG_9634-med.jpg

664IMG_9648-med.jpg

664IMG_9637-med.jpg

dobre dwa dni na wysuszenie i odlatujemy,hehe

peace

Fish131

Active member
No HC jak zwykle rzadzisz!
Super hashyk. To musi byc pyszne bez kitu. Taki czysciutki hashyk mniami.
K+ HC!! Naprawde dobra robota!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzienki, dzienki

bylo moze 80 gram true blueberry, niewazylem ale gdzies blisko 5-8 gram wyszlo mi sie wydaje

peace

G

Guest

K+ jak najbardziej się należy - dobra robota - może i ja kiedyś będe takie rzeczyt trzaskał <marzyciel>

Badman

Member
witam
orientujecie sie moze gdzie mozna dostac takie screeny ? nie chodzi mi tu o te
specjalne worki bo te to raczej nie możliwe do dostania interesuja mnie same screeny

pokój !!