As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
No tak!!.... A powiem wam szczerze, że sranie to niezłe miałem:/... Kur... Brałem na zmiane leki na niestrawność i na biegunke... Rozstroiłem sie po tym weekendzie...
zrobilem dzisiaj troche haszu z true blueberry 60% buds ,no to i tszeba bylo to pokazac,hehe
uzywalem do tego bubbleman woreczki, tak to sie wszystko zaczelo
najpierw wszystkie woreczki do jednego wiadra. pierwszy woreczek od 25 do 220. to jest system z 8 workow.
pierwsze co to duzo lodu i zimna woda.
potem wkladamy kwiatki , czym wiencej buds tym wiencej hash
pierwsza runde to mieszam drewnina lyszka pszez 10 min i wybieram hash zeby byl bardzo czysty.
druga runde to jusz wale wiertarka pszez 10-15 minut. i tesz jeszcze duzo sie zbiera haszu,hehe
wyjmujemy 220 niebieski worek. i mamy worek 190. w tym worku sa tylko smiecie jak i w nastepnym. to wszystko zeby ostatnie 4 worki mialy jak naj czystszy hash.
jak widac same smiecie
teras czerwona 160, tesz smiecie ale czasem moze byc troche haszu ,zalezy od rodzaji kwiatow jakie uzywasz.kazde inne kwiaty dadzai ci inny hasz.
witam
orientujecie sie moze gdzie mozna dostac takie screeny ? nie chodzi mi tu o te
specjalne worki bo te to raczej nie możliwe do dostania interesuja mnie same screeny