What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Haideți la săpat ! Outdoor 2023

babygrower1

Well-known member
nu dau niciun nutrient la salata :))) au fost rasadite în turba și după băgate direct în pământu din sera
parcă le am dat niște sprintene da în rest nimic

când foloseam ghe n aveam probleme d astea.. da-o drc ca oricu nu moare din atât

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si te-ai gandit sa dai sprintene (sau alt foliar cu microelemente) si la astea? Poate rezolva acele carente de microelemente, (pana rezolvi ph-ul din sol)?
Si daca traiesti din asta, iti sugerez sa bagi vreo 1000 lei in aparatura de masura, si sa dai nutrienti. O sa vezi ca la salata poti scuti cateva saptamani de dezvoltare daca ai phul potrivit si toti macro si microelementele pt dezvoltare optima, adica sa vinzi mai multa si mai repede. Mi se pare putin trist sa faci market gardening dupa ureche! Banii se pierd nedand nutrienti sau dandu-i fara cap, adica nu cumparand nutrienti saracesti in aceasta situatie.
La fel si iarba, daca ai aparatele de masura, o cresti cu orice nutrienti ai la indemana, atat timp cat dai cat trebuie.
Sa nu mai zic de rosii, ca ziceai ca ai si dealea in solar. Acolo e absolut critic EC-ul si PH-ul pt o recolta bogata.

babygrower1

Well-known member
când se lasă soarele o sa i dau niște cropmax ca acum sunt 30 de grade, strict la salata și ceapa nu am dat nutrienți, de rosii nu mi bat joc ca după nu mi mai dau aia de la guvern banii :))
1000 de lei dau doar pt tratamentu anti mucegai la răsaduri.. am pierdut intr un an toate răsadurile de la mucegai
peste 4000 de fire

îți dau salata asta pentru sfaturi
dacă vrei și niste ceapa verde

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    3.9 MB · Views: 72

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si cum dai nutrientii la rosii fara ec-metru si ph metru? Nu iti e greu? Mai ales ca zici ca 1000 lei nu e o suma asa mare, avand in vedere cheltuielile? Posibil sa scutesti banii aia din economiile cu nutrientii in 1-2 ani, daca dai la ecmetru si nu la ghici.

babygrower1

Well-known member
cât scrie producătoru pe ambalaj atata dau :))) o sa mi iau in curând ec metru ph metru d astea profesionale, 1000 de lei e o zi buna de vara din vandut rosii o zi rea 500

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
O sa vezi cand o sa ai ecmetru ca la majoritatea e diferenta de zici ca au scos din burta cantitatile alea de pe ambalaj! Iar la cele profesionale eu stiu ca iti da valorile in EC pe sac, nu in kg per m3 de apa.

babygrower1

Well-known member
poti sa pui in porumb dupa ce stropeste taranu ultima data cu glyphos si nu o sa ai probleme
nu cred ca stropește cu sintetice, are ferma și are voie sa stropească doar cu chestii organice primește mai multi bani de la ue sau cv de genu

I would put the WW autos in the square pots in bigger ones so the roots can grow deeper if you want yield!?
i was thinking about that but I don't know how much the transplant will stress the plants
for the last seeds I have I was thinking to use jiffy then put it directly into a hole for maximum yield :canabis:
I'm glad you changed your avatar back to Luffy. :coffee:
yes bro, when you see luffy you are happy, everytime I was looking at that photo with police was... horror

Latest posts

Latest posts