DcSantos
Active member
Si Zaiafet pare ca face reclama la fiecare din ele..Si mii de servicii VPN
Si Zaiafet pare ca face reclama la fiecare din ele..Si mii de servicii VPN
Nu e asa smecher, tu stii cum taie frunzele alea? Si dupa te mai alergi si cu proprietarii porumbului. (Asa am auzit!)am o tura moca cu atvul prin lanul de porumb cand ajung prin tara!)
Am vrut sa zic pe langa lanul de porumb. Taie, taie draciile ,mai periculos dupa seceris sa nu cazi in tepele lasate. Unghiul ala la 45 e parca perfect pt tepuse. Piramidon are cea mai mare experienta cu capcane in teren !))Nu e asa smecher, tu stii cum taie frunzele alea? Si dupa te mai alergi si cu proprietarii porumbului. (Asa am auzit!)
te mai trezesti bombardat de rusi,poate cred ca ai tunuri pe acolo ! ))))a mai încercat cineva sa și mai camufleze plantele cu plasa d-asta?
pe o margine am spațiu lipsa adică fără boschetarie doar câte un copac mă gândeam din ce mai tai sa duc acolo și sa pun și o plasa
(nu că s ar vedea plantele ca s mai la groapa dar la ce urme de urs am lăsat p acolo creca nu pot evita curioșii =)) )
View attachment 18816777
să vezi tunuri fabric eu la toamna dacă reușesc sa duc growu pana la capăt )te mai trezesti bombardat de rusi,poate cred ca ai tunuri pe acolo ! ))))