What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Growbox in boxa: 100x120x200 cm; 2 x 250w HPS

Status
Not open for further replies.
C

cannabis god

bend over,daca nu iti mai ajunge spatiul in sus.dardaca ai 2-2'3-2,5 m,n-are rost sa iti faci probleme.

boltzar

Member
Acu' 12 saptamani erau seminte:

Zilele trecute s-au inundat subsolurile din cauza ploii si a topirii zapezii, asa ca flush-ul s-a facut singur :)
Pistilii inca nu au inceput sa se schimbe la culoare.

MJgrow

Active member
ti-a inundat plantele cu totul apa de la subsol ?

data viitoare sa le pui mai sus putin, pt o alta eventuala infundatie :p

C

cannabis god

yo zic ca au facut treaba bagseeds, imi place cum arata palnetele...acum,depinde cum o sa sparga,asta numai tu o sa ne spui.

MJgrow

Active member
Nu imi vine sa cred cum poate sa arate.. prea bestial.

E din filme de groaza. Sa le pui funda rosie ca la cat se mira lumea aici de ele sa nu le deoache :)

E

evilkid

zi-mi si mie cum ai adus 220v in subsol? am vrut si eu sa fac box in subsol dar instalatia electrica e de 24v....

boltzar

Member
evilkid: a raspuns explo, el stie thread-urile pe de rost, ca fumul contine lecitina :). Daca tii cu tot dinadinsul, poti sa duci un fir pe langa tevile de caldura sau apa, il pozezi, etc. Explici ca vrei sa muti lada frigorifica in boxa, ca nu mai ai loc in apartament.

ProCan: la harvest o sa fac poza la fiecare, normal. Trebuie sa gasesc un cantar sa va raportez exact cantitatea.
Am uscat un bud si l-am executat, iti dai seama ca nu pot rezista! A avut un usor gust de pin si menta, cu couchlock.
Am si o planta aproape mov.

sznake

jarhead
F tare! Daca deja au gust buzii, imi inchipui cum o sa fie dupa recoltare si maturare in borcan vreo 2 luni de zile.. asta daca ai rabdare sa faci asa ceva :)

Couchlock, huh? si is cruzi inca.. inseamna ca dupa ce se coc o sa te impietreasca la primul fum.. :)

boltzar

Member
Acu' parca mi-e necaz ca nu am pastrat nici un mascul, sa fac vreo cateva seminte. Dar fiindca riscam sa compromit tot, poate ca-i mai bine asa.

boltzar

Member
Mai am vreo 15-20, destule! Ma refeream la faptul ca as fi putut incerca sa polenizez o planta-doua, dar mi-a fost frica pentru ca sunt la PRIMUL GROW indoor.
Am crescut rosii, castraveti, etc., dar nu le-am polenizat :)

E

evilkid

foarte tare frate :D trebuia sa pastrezi macar o clona... oricum...felicitari;) arata excelent

Status
Not open for further replies.