ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
M-am nascut si am crescut la tara fara e-uri, printre animale si plante. Legume de gradina, cereale la camp. Zona irigata, copil fiind udam 2 hectare de porumb pe zi de la hidrant. Vorba aia, 'fuse si se duse'.
Gustul ierbii l-am deprins pe alte meleaguri, si aici am pus semintele in coltul gradinii, seminte gasite prin buzii fumati. Pana nu am gasit forumurile de grow, ce crestea afara aia fumam. Si acum ma ia de cap masculii!!
Te poti duce in ultimul sat neelectrificat din Romania sa faci grow, dar te asigur ca cea mai obosita baba iti va spune: 'ce faci muica cu canepa aia ???'
Auzi boltzar de cand au intrat in floare miros mult mai rau? adica floarea este responsabila ,cat la % pentru miros?30?40%?
Ai facut super treaba....cu plantele !
am zis CAM 2 sapt...pot fi 2 pot fi 3 sau mai multe... normal ca trebuie sa astepte sa se schimbe culoarea pistililor
7 sapt de flower pana acum...unele pot termina intr-o sapt altele peste 5... pistilii vorbesc sau tricomii (daca ai lupa)
Cred ca m-am obisnuit eu cu mirosul, ca nu mi se pare ca miros mai tare. Din experienta mea, miros mult mai putin ca alea de afara, care putzeau de la 10m.
Pistilii au inceput sa se schimbe la culoare numai la vreo 2-3 dintre ele, in proportie cam de 10%. Deci mai am de asteptat...