What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Готови ли сме с разсада за сезон 2010?

_Ina_

Active member
Veteran
аеонс:Късно е вече. Изчакаи до индора или до другата година. Нищо че е топло,но трябва и дълъг ден и време да цъфнат после. Ти като видя на другите по метър и половина,два растения и се зариби хаха. Мен от първите аутдори нищо не ми ставаше 2 години,така че се радваи на твоите. А на 3тата едно мъжко хаха

aeons

Member
аеонс:Късно е вече. Изчакаи до индора или до другата година. Нищо че е топло,но трябва и дълъг ден и време да цъфнат после. Ти като видя на другите по метър и половина,два растения и се зариби хаха. Мен от първите аутдори нищо не ми ставаше 2 години,така че се радваи на твоите. А на 3тата едно мъжко хаха

Хаха, радвам им се за сега имах 2 мъжки. Ina а кога е времето за индор ?

bahura

Member
Ина има в предвит да изчака да минат тези два горещи месеца които идват и тогава да се опита индор! Ако не другата година ;)

doje

Member
Здравейте всички. Нов съм във форума , никога не преди не съм се занимавал с отглеждането на въпросната билка , но тази година реших да опитам,само,че късно се сетих.
Изчетох цялата тема и разбрах само едно,че съм доста назад с материала.Имам няколко въпроса и се надявам да ми се помогне.
Голямото растение на около 2 месеца,а другите са на по 1.
Искам да попитам дали има смисъл да рискувам и да продължавам да ги гледам,дали ще докарат някаква реколта,незнам дали са някакви специални сортове,семките ми ги даде приятел.Растът на място с много слънце,поливам ги често с много вода , от време на време и с ръжда, днес ми дадоха малко холандска изкуствена тор и им сложих по една доза. Моля ви дайте някакви съвети какво да ги правя.
Извинявам се за снимките , правени са нощем и не са много хубави.

_Ina_

Active member
Veteran
Еми гледаи ги,едното е доста големичко. Ако са женски все ще стане нещо. Последното е доста малко.

В бялата саксия можеш да играеш футбол,ако ти харесва.Не ги наливай толкова с вода:tiphat:

aeons

Member
Не ги наливай толкова с вода:tiphat:

Да, поливай но не прекалявай ! Растенията не трябва да се киснат във вода (до колкото знам това може да забави растежа).

Растенията не трябва да се киснат във вода (до колкото знам това може да забави растежа).
...само за почва важи това , в аеро системи стоят 24 часа нон стоп в вода .

Billy Bones

Active member
...само за почва важи това , в аеро системи стоят 24 часа нон стоп в вода .

......а някой да ти говори тук за аеропоника, освен теб....:laughing: .... или плямпаш, колкото да се намираш на приказка....

doje

Member
Благодаря за съветите,ще ги оставя,голямото е женско,разбрах по мустачките. За другите незнам,няма да ги пипам няма да режа нищо , защото незнам как. Ако не станат до септември ще се опитам да ги догледам вътре в къщата,пък квото стане стане :)

doje

Member
Искам също да ви попитам как точно да им резна върха,за да се разклонят и на кои от тях да го направя?

Dr_Tre

Active member
Искам също да ви попитам как точно да им резна върха,за да се разклонят и на кои от тях да го направя?

Малко е късно вече, по-добре ги остави така.

doje

Member
Ще те послушам,незнам защо,малките растения са на по 1 месец , а 2 от тях растат сравнително бързо, но другите много бавно.
Това на предпоследната снимка , растеше най-бързо,беше в много малка саксия и реших да го сложа в много по голяма,пресадих го но доста некадърно и пострадаха доста корени, след това се сви цялото и аз незнам защо му срязах 4 листа, сега се развива много бавно ,яд ме е защото вървеше много добре и бързо :(

aeons

Member
И аз имах същия проблем. Пресадих го, шото беше на сянка и така и не стана нищо от него. Ето малко снимки:

2010-07-24_140443.jpg PIC_0628.jpg

PIC_0629.jpg

......а някой да ти говори тук за аеропоника, освен теб....:laughing: .... или плямпаш, колкото да се намираш на приказка....
...шшшшт , ясно е че както осветителни тела за фотосинтеза така и аеропоника си виждал само на снимки :comfort: .

yoss33

Well-known member
Veteran

Добре че се оправи времето и слънцето пече ли, пече :) Цъфтежа още не е почнал. Миналата година почна последните дни на август.

Latest posts

Latest posts