What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Готови ли сме с разсада за сезон 2010?

_Ina_

Active member
Veteran
Аз си представям сега да ми цъфне аутдора и тъкмо да стане и някои селяндур да мине и да го открадне! Разбирам ви много добре!

Makiaveli

Member
ако треа и днк-а проба ще взема, и ако открия някога по няква случайност човека който, ме е карал цяло лято да бягам с маркуча и крана за нищо, не знам-не искам да мисля!!!!! просто много злоба тая за такива хора който искат на готово!

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Работата е много скапана..
Но така е като се налага да се крием по горите като някакви престъпници...
По друг начин щяха да стоят нещата, ако имахме някакви хубави закони позволяващи да си гледащ няколко растения легално... Щеше да отсъства и проблема с дилъри, наркобосове и тн..
Мечти за 1 по-добро бъдеще...

_Ina_

Active member
Veteran
Някои ден ще стане,но първо да тръгне да се оправя наистина страната 4е още сме много,много назад:( Аз етох в женския форум има бабки,дето пушат и гледат от 30 години,с внуци и тн и много женми на по 40,петдесет. тука колко такива ще се намерят?

Astral

Member
Ето я и наядената ми градина хахах...все нещо ще излезе ако няма нови набези!Растенията които пресадих последно са взели супер демидж поради по ниския си ръст,а на по високите долните клони са аут.Аре стига съм плямпал..ето ги снимките :tiphat:

El jardinero

Active member
Astral колега виждам че и при тебе нещата стоят добре особено на най голямото ти момиче.Имат ли признаци за стартирване на цъфтеж ?

Astral

Member
Ами за сега не да ти кажа...няма нищо все още.Повечето булки са над 1,80 и както споменах са доста огризани отдолу.За жалост има вариант да бъдат посетени отново,но каквото е такова...преживявал съм подобни моменти!Мисля,че до края на месеца трябва да почнат да цъфтят!
Как е скрога при теб....има ли зачатъци на цъфтеж?:tiphat:
Ето и още малко снимки :blowbubbles:

El jardinero

Active member
Astral има тук таме някое близалце показало се,но е още много рано.И аз така мисля на 1 ви август да е започнал цъфтежа.Колега не се отчайвай за твоите моми,ще видиш накрая ще останеш доволен.Късмет в начинанието и дано да нямаш повече ядове.Успех от мене :yes:

aeons

Member
Ами за сега не да ти кажа...няма нищо все още.Повечето булки са над 1,80 и както споменах са доста огризани отдолу.За жалост има вариант да бъдат посетени отново,но каквото е такова

Що не пробваш да им сложиш мрежи :)

jhook

Member
във варна падна ужасна градушка !!
дано няма много поражения:(

Astral

Member
Що не пробваш да им сложиш мрежи :)

Защото се предполага ,че козите не ходят да пасат сами и има човешка намеса...а плантовете в момента добре са се вписали и не личи че са сяти...само дето са 1 идея по зелени от останалата растителност :laughing:

Пръскай ги с нещо за кози,все нещо ще има в нета.Някоя миризма,която не им харесва или нещо подобно.

Astral

Member
...точно това си мислех в момента...ако открия нещо ще споделя.Ако някой вече знае - Благодаря предварително:tiphat:

Billy Bones

Active member
…..или тигрова мас. После козаря ще трябва да търси половината стадо зад граница, а останали ще ги сваля от дърветата....:woohoo:

Astral

Member
хахах...как ги разпознавате тия шитове или директно ги взимате от собственика им?
Тва в кръга на шегата..мноо са упорити гадините...пак добре,че не са крави!Всичко беше ок до скоро...незнам дали бях споменал тука но мястото е остров заобграден от 2 ръкава на река...но единия вече не е чак толкова непроходим и вече не само Робинзон го обитава!
Благодаря..а аз отивам да търся мечка!:laughing:

yoss33

Well-known member
Veteran
Астрале, не знам какво ще ги правим тия кози.... :spank: и при мен пак има поражения. 3 седмици бях в чужбина и като се връщам, какво да видя, :yoinks:долната част на растенията я няма... но малините и капините наблизо са отнесли основния damage - нищо не е останало от тях, само голи пръчки.

Все пак растенията си растат и са колкото мен високи (1.9м).

aeons

Member
Дали е възможно сега да се хвърлят семки за расат за нова реколта ? В моя край е много топло.

bahura

Member
Дали е възможно сега да се хвърлят семки за расат за нова реколта ? В моя край е много топло.

Няма да се учудя да го чуя това за пореден път и есента :laughing:

Ако семената не са купени можеш направо да ги хвърлеш и в кинефа вместо да си играеш да ходиш да ги хвърляш някаде по далеч.