What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

GDZIE KUPIĆ growshop & seedbank story

Status
Not open for further replies.

kfjatek

Member
W stu procentach polecam www.seed.pl - moim zdaniem 9.9/10 jeżeli chodzi o polskie sklepy... oferta w chuj zajebista i wogóle wszytsko ok, jedyny minus to to że często brakuje czegoś na stanie, ale ogólnie polecam. ;]
pozdro.

g1enek

Member
Hm ja rowniez polecam cannabisa , co prawda dluuuuuuuugo i jeszcze raz w chuj dlugo czekalem na paczke poniewaz nasion nie bylo na stanie, ogolnie troche motek było z Panem Cannabisem, ale ogolnie wszystko doszlo i jest zajebiscie :)

7/10

Budd

New member
Cannabis.fr.pl 9/10

Pozytywny dialog, powiększający się asortyment,przyjemne gratisy oraz możliwość sprowadzenia materiału.

bogusik2

Member
Napisze od siebie coś ;) ostatnio kupilem sporo femi na c.fr.pl.. (kilkadziesiat szt.)
W paczce Maroca zamiast 4 nasion było 10 ;p Elegancko gazetka, reklamówki i sionka zapakowane jak zawsze :) Nie wykiełkowały na 21 nasion tylko 2sztuki Maroc x GF..
kolejne 10/10 :) pzdr

baryl89

Member
polecam sklep THEGROWSHOP.NL zakupiłem zestaw canna aqua,rhizotonic,cannazym cannaboost,pk13/14 SŁUCHAJCIE ONI MAJĄ NAWOZY PRAWIE 50% TANIEJ NIŻ CANNABIS.FR.PL wysyłają za granice bez problemu ale jak się zamówi za ok 100 euro zamawiając zestaw u nich zaoszczędziłem 340pln zdecydowanie 10/10

Ikser

Member
nawet 2 growshop... wszystkie środki są coraz bardziej popularne... Jak zaczynałem indor 4 lata temu to wszytskie te srodki byly tylko sferą marzen dla biednego polaka.. ale wiadomo... Wszystko sie komercjalizuje..

Lewar

Member
mozecie polecic jakis tani sklep z lampami/czesciami do sodowek? szukam balastu do 250w i nigdzie taniego nie moge dorwac. moge sie tez wymienic bo sam mam 400w.

czekam na odpowiedz!!!

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam!!

Opisze jak wyglada obsluga w sklepie www.quakemind.pl

Wiec tak 25.06.2007 rozmawialem z Quakemind na gg i dogadalismy sie ze wezme 5szt LR2(chcialem sobie zrobic pestki na przyszly zezon)wyszlo to z przesylka49zl ktore mu odrazu przelalem na konto ktore mi podal ,kasa poszla z tego samego banku wiec doszla do niego odrazu co zreszta potwierdzil sam w rozmowie zemna na gg!!
od tamtego dnia urwal kontakt!! nie odzywa sie wogle na gg i nie odpowiada na email..
Na stronie pisze ze wysyla paczki do48h
Uwazam ze zachowuje sie bardzo ch** i nie powinien w ten sposob nikogo traktowac..

Mam nadziej ze przeczyta moja wypowiedz i wyprostuje cala sprawe!!
Ja juz nigdy nic u niego nie zamowie..

Last edited:

xy1

Member
www.seed.pl

Ocena 10/10

Doskonały kontakt, szybka i miła obsługa, nasiona oryginalne i doskonałej jakości + bonusy!!!
Polecam

Last edited:

nol

Member
seed.pl jakosc nasionek 10/10.
niestety na stronie nie ma informacji ktore nasionka sa dostepne a ktore nie 5/10
samemu trzeba sie dowiadywac 3/10
ceny i mozliwosc kupna na sztuki 9/10

ogólnie 8/10

simonwind

New member
A slyszeliscie cos moze o www.f2seeds.prv.pl ? Jest on świeży i podobnież wiarygodny seedbank. Nawet ciekawe ma te odmiany. Cena za paczke 10 nasion to 40 zł a wiec nieduzo. Z tym sklepem zapowiada sie ciekawy sativkowy out. (Na indoor zamowilem troche pestek z seed.pl polskiego bredera (a moze big bud crossera) Franc's crossed seed znacie go? :rasta:

Somelier

Active member
Tak znamy to jeden z userow tego forum w ,, co w ogrodzie... ,, sa jego posty i fotki jego roslin ja widzalem je i polecam go po roslinach widac ze dobre nasiona on robi to jak cie interesuje to mozesz poszukac sobie hehe sporo stron tego ale ....
Polecem www.seed.pl wszystko od nich jest super nasiona na aut bralem 100% kielkuja i paczka dobrze przyszla elegancko. Peace

Last edited:

orangin

Member
Salam alejkum,
w trakcie poszukiwan tego i owego natknalem sie na atrakcyjna oferte HPS 400W:
http://allegro.pl/item222130427_lampy_hps_sodowe_400_w_do_hodowli_roslin.html

Minusem jedynym jest odbior osobisty, ale czego sie nie robi dla kolegow z foruma ;)? Daleko w sumie nie mam i dla siebie na pewno podjade. Rozmawialem z typem od lampek: nie byl w stanie stwierdzic ile godzin przepracowaly te uklady ("przeciez nie maja licznikow"). Jesli zobacze zainteresowanie w postaci kilku PM, to wtedy skorzystam z propozycji szoka, nabije posty i dogadamy szczegoly.
Aha, jakby aukcje usunieto, to zapisalem sobie fotki lampek na dysku.

Status
Not open for further replies.