What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

GDZIE KUPIĆ growshop & seedbank story

Status
Not open for further replies.

L&M

Member
Siema all!! ja polecam:

quakemind.pl - 10/10

nasiona.oz.pl - 10/10

zważając na to że nowy sezon out zbliża się wielkimi krokami , dlatego postanowiłem zaopatrzyć się w markowe pestki. Seedbank: Seed.pl.No to lecimy, oto odmiany które wybrałem z oferty Panny Marysi:
legenda: *breeder, -odmiana

*Dutch Passion Feminized
- Shaman

*Dutch Quality seeds
- Ducksfood
- Indica Pride

*Lowrider
- Masterlow F2

*Seedsman Seeds
- Hindu Kush Skunk
- Indian Skunk
- Skunk No. 1
- Swazi Skunk

No i niech się teraz mądre głowy wypowiedzą czy dojdzie mi wszystko , bo to najważniejsze dla mnie. W wyborze głównie brałem pod uwage cene, więdz nie ma tam tego co chciałbym najbardziej, ale cóż, jak sie nie ma co ... itd:p No to komentować !!

powodzenia :wave:

Last edited:

witek

New member
Nazwa: cannabis.fr.pl
Ocena: 10/10
Opis: Zamowilem trzy paczuszki nasion z Nirvany za posrednictwem CFR, przyszly w oryginalnych opakowaniach i dodatkowo zabezpieczone jakimis plastikowymi trojkacikami zeby sie nie zgniotly:) Gratisowo dostalem gazete + nasionko Santa Maria. Razem wyszlo mi 175zl, czyli taniej niz jak bym zamawial z Nirvany! Nasiona wyslane w ten sam dzien w ktorym doszedl przelew, na drugi dzien mialem przed 14 paczuszke w domu.
Uwaga: Jesli zamawiasz z CFR to zaplac przelewem. Na poczcie przelew bankowy kosztuje 2.50zl a wykonanie trwa 2-3 dni. Koszt przesylki za pobraniem to 11zl, +9zl jesli wybieramy tryb poste restante. Jesli zaplacimy przelewem wysylka jest gratis.

G

Guest

L&M Ducksfoot to Ci w grudniu dojść może a w sprzyjających warunkach w listopadzie... hehehe

L&M

Member
łeeeee

to lepnie z tym Duckfootem, na nim mi praktycznie najbardziej zależało:D:D
a reszta przypasi?? dojdzie w miare jak wsadze pestki do soil okolo polowy kwietnia??

G

Guest

L&M said:
... dojdzie w miare jak wsadze pestki do soil okolo polowy kwietnia??
To czy wysadzisz w kwietniu czy czerwcu nie ma znaczenia i nie zmienia tego czy dojdzie czy nie. Różnica będzie tylko w ilości zielska.
BTW, to chyba nie ten thread czyli offtopic...

Last edited:

EARTH MOTHER

New member
L&M said:
No i niech się teraz mądre głowy wypowiedzą czy dojdzie mi wszystko , bo to najważniejsze dla mnie. W wyborze głównie brałem pod uwage cene, więdz nie ma tam tego co chciałbym najbardziej, ale cóż, jak sie nie ma co ... itd:p No to komentować !!
powodzenia :wave:
Hehe to ine był dobry wybór, na moje oko z 11-12 tygodni będzie kwitł.

WWW..GROWSHOP..PL
Myśle że w końcu docenili klijentów i wszystkie tranzakcje będą przeprowadzali wzorowo :yeahthats
A jak coś nie tak to e-mail do WWW...GROWSHOP...CZ
heh

Pozdrówka :wave:

G

Guest

gdzie kupic...C99 regular? Widzialem feminised na cannabis.fr.pl, ale nie tego szukam bo chce zrobic pestki z mysla na przyszly rok. Nie wiadomo jak to bedzie po wejsciu ustawy LPR-u w zycie :confused:

ja kupowałem u nich 2l plastikowe doniczki :D straszny syf maja w firmie i lepiej do nich zadzwonic by potwierdzic zamowienie bo wyslą ci cos innego :F lubo z hasza dostal cos innego co zamawial, a mi zamiast 20 sztuk chcieli wyslac 100 i jeszcze zadzwonili ze maja tylko 90 pare i nie beda mieli setki :D paczka miałaprzyjść Pocztą Polską a przyszla kurjerem i wzrosły koszty przesyłki.. ale ogolnie doniczki bardzo fajne/mobilne i cena bardzo niska :D

G

Guest

cannabis.fr.pl 10/10 (jak na polskie warunki)
dostalem dzisiaj:
Cinnamon (Female Seeds) x 4
Hollands Hope (Nirvana) x 10
Early Misty x Hollands Hope ( Unknown) x 5
gratis: Santa Maria x 1 i Northern Light x 1 + gazetka :)
zapewne jeszcze jakies domowie

zastanawiam sie nad outdoor mixem od Sensi Seeds. co wy na to?

Biodizel

Member
sensi, to mowi samo za siebie :D nie wiadomo jakie sie odmianki trafia, ale moge zaryzykowac stwierdzenie ze jakoscia i moca raczej sie nie zawiedziesz

Last edited:

baryl89

Member
hydroonline.pl jedez z trzech polskich growshopów który NIE PRZESADZA Z CENAMI !!!! 10/10 zakupiłem u nich cooltube za którą zapłaciłem niecałe 100pln pół roku temu kupiłem taką samą w sklepie hemp.pl ( :bat: ) i zapłaciłem 260pln żenada :dueling:

sioolyoo

Member
HYDROONLINE.PL

HYDROONLINE.PL

powolajie sie na mnie i rabacik dostaniecie:)

POZDRAWIAM SIOOL

P.S.
sory jezeli to jest zasmiecanie forum lub jakas reklame ale chce po prostu wam pomoc..
w tym sklepie znajdziecie najlepsze sprzety na polskim rynku w rozsadnej cenie, chyba najtanszej w Polsce. jak powolacie sie na mnie to dostaniecie rabacik.

Last edited:
Witam
Dzisiaj przyszła mi paczka z nasionkami od seed.pl jak na pierwszy rzut oka bardzo ładnie wygląda ... Dobrze zapakowana z dodatkami od seed.pl a są nimi gazetka Spliff bardzo sie cisze z tego prezentu :D bo bardzo chciałem zobaczyć to czasopismo ... I nasionka za free które są dodawane ...

Po tym tygodniu dam znać jak z kiełkowaniem to wygląda ...

pozdro

Status
Not open for further replies.