What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

GDZIE KUPIĆ growshop & seedbank story

Status
Not open for further replies.

kemil81

New member
Witam
chciałem sie zapytać czy ktoś używał tych nawozów z Atami organics Growth & Bloom? i czy polecacie je, czy lepiej wziąść standardowo A+B b'cuzz?

G

Guest

witam
co do tematu żeby sie nie rozmijać CHwast sprzedawał lipne nasiona jadę w maju nad morze i na wakacje jak ktoś jest chętny by pogadać z chwastem i ustalić czy nie oddał by kasy kontakt na priv tylko poważne oferty wyjazdowe :wave:

Pozdrawiam sunshi

.::ARKAN::.

New member
lista do pana CH. jest długa i kręta teraz to tylko kwestia czasu.. dużo osób chce "porozmawiać" z nim o jego oszustwie.. z tego co wiem to ktoś już do niego jechał.. ale nie wiem jak sie to potoczyło dalej.

bogusik2

Member
Hehe dobrze że znalazł sie jeden dzielny kolega, który sie tym zajol :) Tyle lat już każdy sie wygraża a tylko jedna osoba postanowiła sioe tym zajać na powaznie :D hehe :respect: dla tej osoby!! Ciesze sie ze mogłem przylożyć chociaż palec to tej całej sprawy :)
Został już ujawniosy adres zamieszkania Pana Bartosza.. wiec każdy moze sie przywyitać bezpośrednio i wyjasnić wszelkie niejasności dot. sprzedanych wcześniej nasionek :D haha pzdr

G

Guest

szkoda że tylko jeden nikt inny sie nie pisze szkoda bo tacy ludzie powinni dostawać za swoje . Podejrzewam że z tego co sprzedał naszym kosztem ładny samochód sobie koleszka kupił . Kopiłem pierwszy raz z seed.pl szkoda że tak wygląda pierwszy kontkakt na gg sprzedawce niemożliwe jest zastać a to chyba jego praca ?? poza tym już czekam tydzień na nasiona , wiem że to może propaganda ale z fr.pl powinien sie uczyć

hodowca85

Member
witam ! równiez zamówiłem nasiona z www.seed.pl tak na "próbe" i okazało sie ze maroc (4 nasiona) - przyszedł mi w normalnym czarnym plastikowym woreczku -podpisany markerem ,a nie tak jak obiecywali w oryginalnym opakowaniu od feemale seeds.
No cóż zobaczymy co z tego urosnie ...(wiem jak pachnie i wygląda oryginalny maroc od małego ...gdyz takowego juz mam na spocie :) ... i wtedy wystawimy komentarz :)

EDIT

Wszystko sie zgadza, seed.pl sprzedaje oryginalne nasionka.Marock okazał sie zenskim Marockiem ,a Shaman : Shamanem (fem).
czyli ze sklepem wszystko jest OK

pozdrowienia Marysia ;)

Last edited:

kubstyl

Member
hodowca - :p nie dziw sie ze maroca przyslali ci w czarnym woreczku, tam pisze ze aby mieć całą nie odpakowaną paczke nasion trzeba zamówić 10 szt. nasion :p widocznie Marysia z seed.pl zamawiał od fs.nl 10-cio paki, jak chciales nie odpakowaną paczke to trza bylo z c.fr.pl
pozdro

Marysia

New member
hodowca85 said:
przyszedł mi w normalnym czarnym plastikowym woreczku -podpisany markerem ,a nie tak jak obiecywali w oryginalnym opakowaniu od feemale seeds.
Na stronie produktu jest napisane:
Seed.pl said:
Aby zakupić pełną nie odpakowywaną oryginalną paczkę zakup 10 pojedynczych sztuk nasion.
Femaleseeds mam pakowane po 10 sztuk wiec nie ma możliwości abyś 4 sztuki dostał w nieodpakowanym opakowaniu.

hodowca85

Member
Marysia said:
Na stronie produktu jest napisane:

Originally Posted by Seed.pl
Aby zakupić pełną nie odpakowywaną oryginalną paczkę zakup 10 pojedynczych sztuk nasion.

Podaje link : http://www.seed.pl/index.php?p=p_4&sName=Jak-zamawia%E6

Marysia gdzie ty tam masz kurwa napisane ze jakies 10 sztuk ?!

Jest napisane tylko:
Cytuje "Cena nasion dotyczy 1 nasionka, aby zakupic pełną paczkę zakup tyle pojedynczych nasion ile zawiera oryginalna paczka producenta. Dokładna ilość w opakowaniu jest podana w opisie."

No i ja tam nie widze u was w opisie Maroca ...ani nigdzie indziej na stronce ile zawiera oryginalna paczka nasion femaleseeds ...a oryginalna paczka powinna zawierać albo 10sztuk albo 4 sztuki ...tak jak ma pakowane producent...gdyż to jest ORYGINAŁ !
a z waszego opisu wynika inaczej...

Oryginalne nasiona Female równiez są pakowane po 4 szt. z fourpack-ów... przecierz kazdy o tym wie ...zresztą myślałem ze i w tym przypadku tez tak u was bedzie...no trudno ...tak jak napisałem wczesniej: Zamówiłem na "próbe" zeby spawdzić i opisać ten wasz sklepik i jak okaze sie co z tego wyrośnie to wtedy dam odpowiedzni komenatrz ...

POZDR.

Marysia

New member
hodowca85 said:
Marysia gdzie ty tam masz kurwa napisane ze jakies 10 sztuk ?!

Jest Czarno na zielonym napisane ile pełna paczka zawiera.

hodowca85 said:
Jest napisane tylko:
Cytuje "Cena nasion dotyczy 1 nasionka, aby zakupic pełną paczkę zakup tyle pojedynczych nasion ile zawiera oryginalna paczka producenta. Dokładna ilość w opakowaniu jest podana w opisie."
Screen przedstawia opis Maroc'a w którym jest napisane ile zawiera paczka.
Gdybym sprowadzała 4 packi cena za sztukę była by wyższa dlatego są tylko po 10.

Tutaj masz zdjęcie paczek.. http://www.seed.pl/index.php?p=watermark36b7c

g1enek

Member
Marysia , wspolczuje ze musisz tak sie starac o reputacje Twojego sklepu, zawsze sie znajda jakies typy co im cos nie pasuje, nie prxzejmuj sie. Rob dalej swoje :]

hodowca85

Member
dobra Marysiu zwracam honor :) i nie tylko dlatego ze przez ostatnich 7 miesiecy mieszkałem włodzi :) hehehe

POZDR !

G

Guest

Czy Marysia wysyła paczki z .....?? Proszę o odpowiedź :wave:

Last edited by a moderator:

tredowaty

Member
cannabis.fr paczuszka szla dwa dni i wszystko zajebiscie. kielki po 24h sie pokazaly u wszystkich pestek. i jak narazie jest ok:D

sioolyoo

Member
hydroonline i hemp.pl to najpewniejsze growshopy w Polsce..spotykam sie z weiloma opiniami na temat tych growshopow i ludzie nie maja wiekszych problemow przy transakcjach..

swoja droga rynek konopny powoli sie rozwija..
bardzo dobrze ze powstala konkurencja dla hempa ;)

seedbanki to

seed.pl -- obecnie najwiekszy seeedbank
nasiona.oz.pl -- dobre nasiona pokolenia f2
cannabis.fr.pl -- nie wspiera idei wolnych konopi.. dziala typowo komercyjnie
freedomshop.gota.pl -- jednen z niewielu uczciwych dostawcow nasion
salvia.com.pl -- gdzikei niemu mieliscie ziarna na manifie i w klubach

pozdro

Last edited:

Feel Fine

Member
www.cannabis.fr.pl

OCENA 1/10

Zakupiłem z miesiąc temu nasiosna z nirvany EM , do tej pory nie dostałem paczki mimo kontaktowaniu sie , kontakt jest ok ale jakoś pan nie wysłał mi paczki . Mieli po drodze braki w nasionach , ale jak dzwoniłem do goscia to mówił ze wyjśle mi za 2 dni. Czekałem jeszcze z 1,5 tyg. ...... i lipa out spóźniony . Zamówiłem teraz z seed.pl i zdecydowanie polecam !!

cd.

Po zamówieniu z seed.pl jestem nawet zadowolny (nawet ponieważ musiałem czekać z dobry tydzien ) Dostałem 2 pestki gratis , a outdoor mix zamawiałem i miało być tam 20 sztuk a wyszło że dostałem 30 :). Polecam

Last edited:
G

Guest

ludzie jakiegoś pecha macie ja zamawiałem od seed.pl i cannabisa i od seed.pl się troszke dłużej czeka ale zawsze wszystko było ok tj od c.fr.pl nieiwem dlaczego wam się nie udaje

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts