As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ε αφού είναι δηλητήριο, θα πίνεις με μέτρο
Καλόπιοτα δον Σίλβιο και εάν έχετε καλό μνημονικό, περιγράψτε μας το καλύτερο[σε ποσότητα] outdoor που έχετε βγάλει ως τώρα...
Hola Antonio!
Ούτως ή άλλως από τότε που έχω οικογένεια με το μέτρο πίνω, θέλω δε θέλω...
Άσε που δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήπια μπουρούχα τελευταία φορά
Για την ποσότητα που λες, θα σου πω σύντομα...
Ron, πίσω από τον τοίχο της ομίχλης, στην άλλη άκρη της γέφυρας, δεν υπάρχουν πράγματα της φαντασίας σου(μου/του), αλλά η πραγματικότητα αυτή καθ' αυτή...
"Με των εννέα", τι εννοείς;
htan ekfrash-anafora sth ekfrash pou xrhshmopoihtai sthn kathomiloumenh gia tin synallagh fou "paizei skunk me twn 10(to gr) px
Pio einai to agapimeno sou vivlio ? Apo oti fainetai ta exeis diavasei ola
Πάει καιρός που διάβασα το τελευταίο βιβλίο του "Η δύναμη της σιωπής" που είναι και το πιο "θεωρητικό".
Μετά απ' αυτό έχουν γραφεί διάφορα από γυναίκες ναγκουάλ και ιδιαίτερα γύρω από το Tensegrity...
kalispera paides an kai exo na doso paron para poli kairo (doulies,trexamata.doulia sto eksoteriko)name pali meta apo poles prospathies gia indor ite se xoma ite se hydro to pira apofasi kai ton perasmeno iouni evala ekso 1 super silver haze,eeee kai meta pira kai merikous klonous kai na ta apotelesmata
Καλημερα! Αυτη ειναι η δευτερη προσπαθεια μου… . Σημερα ειναι η πρωτη εβδομαδα ανθισεις. Σορρυ για το backround απλα στο grow ειναι λαμπα… . Μαλλον θα πινεις ενα κ θα "φευγεις"