As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Λοιπόν δερβίσια, η "φουκουόκα" μου έπεσε θύμα βάρβαρης μασητικής επίθεσης από εχθρό τον οποίο δεν είδα αυτοπροσώπως μεν, αλλά είδα τα κουράδια του δε!
Η κουράδα του ( άκου κουράδα!) κουράδιον θα έλεγα, έχει το μέγεθος κουκουναριού (του καρπού εννοώ), πράγμα το οποίο με παραπέμπει σε αρουραίο.
Άγιε, σου λέει τίποτα;
Η ζημιά, ένα πέμπτο του κορμού περίπου, κατέληξε στο στομάχι του φαγάνα.
Κι εγώ, σαν καλό παιδί τρομάρα μου, δεν αρκέστηκα στην θωράκιση του κορμού, αλλά πρόσφερα κι επιδόρπιο που φαίνεται στη φωτό.
Περιττό να σας πω ότι το επιδόρπιο καταβροχθίστηκε, μπήκε και δεύτερη μερίδα, της οποίας απειροελάχιστα υπολείμματα έμειναν σήμερα στη γλάστρα...
Α, η σατιβούλα έχει ήδη πιάσει το 1,80! ηηηηηχααααα!
Στη φωτό βλέπετε μια ακούσια απόπειρα sog.
Το επόμενο βήμα είναι το ελεγχόμενο τσάκισμα των τεσσάρων κορφάδων για να έρθουν στο ύψος των χαμηλότερων.
Και πού 'σαι Antartist, δεν είναι τα όψιμα που έλεγες...
Δεν έχεις άδικο.
Η εξωτερική καλλιέργεια σε ελεγχόμενους χώρους έχει πολλά ατού!!
BTW ωραίο το σκέπαστρο, το έχω ξανατσεκάρει σε άλλη φώτο αν δεν κάνω λάθος...
Με τέτοιο χώρο μου κάνει εντύπωση η εμμονή σου με την κάλη να την βάλεις ελευθέρας...
Αντιλαμβάνομαι την απορία σου, αλλά είναι το ύψος που με δεσμεύει(λιγότερο των 2 μέτρων) και η κυρία έχει ήδη κανα-δυο κλάρες που τα ξεπέρασαν και δεν έχω αφήσει κορφή για κορφή ατσάκιστη!
Άμα έχεις περιορισμένο χώρο, βράσε όρυζα!
Θα μου πεις, έχει και ράτσες (βλπ. ολλανδία ) που δεν γίνονται anunnaki! Αλλά τα δικά μας, βρε παιδί μου και ιδιαίτερα τα sativa-leaning phenos τανύζουν ασταμάτητα!
Τέλος πάντων, αρκετά το μπλα-μπλα...
Υ.Γ. Εν τω μεταξύ, σήμερα ποτίζει ο Κύριος, αλλά το παραχέζει! Μιλάμε για πολύ νερό!!!