What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

fm4 auto kush (auto variety)

awy

Member
azi leam mutat pe cele mici in ghivece mai mari:
5 in ghivece de 4L si 3 in ghivece de 2.5L
pamant: am facut un mix din 3 soluri diferite
-Floria substrat pentru palmieri si plante verzi (20L) (mi sa parut cel mai fluffy si mai usor pamant. contine: kokos, perlit si agenti de retinere a apei, inclusiv nutrienti (ph 5-6.5)
- Agro substrat pentru pelargonii si flori de balcon (10L) ( este compus din turba, humus, argila. este imbunatatit cu acid humic si materie organica inclusiv nutrienti (ph 5-6.5)
-compo sana pamant pentru plante verzi si palmieri (aprox 7L) (contine turba, perlit si nutrienti (ph 5-6.5)
am sa revin cu poze mai tarziu.....:tiphat:

awy

Member
cam asa arata strainul meu necunoscut... au cam 2 sapt de viata si au fost tinute sub hps 24/0. inca nu am administrat nutrienti. intentionez sa le fac topping la cateva dintre ele in scurt timp, astept sa isi revina putin din socul mutarii, inca sunt putin cam triste!

Last edited:

awy

Member
autourile astea incep sa ma faca din ce in ce mai mandru de ele, in ultimul timp au inceput sa se ingrase agresiv. (daca mai intarziam putin la nastere cred ca acum erau deoseama cu mine) au cam 3 luni. le administrez nutrienti pentru orhidee (npk 3-5,5-7,5). unaeia dintre ele au inceput sa i se usuce usor cateva frunze de la baza..... posibil sa se apropie harvestul, m am uitat la trichomi, toti sunt de culoarea ghetii ( nu imi mai amintesc termenul). totusi inca nu inteleg de ce la una dintre ele au inceput sa i se usuce pistilii (aceeasi planta care a inceput sa isi usuce frunzele de la baza)

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Prin "culoarea ghetii" intelegi transparenti sau laptosi ( in cazul asta 'cloudy' e termenul pe care il cautai).

Incearca sa modifici si tu pozele inainte de a le incarca (adica sa le rotesti cu 90* in sensul acelor de ceasornic), ca de fiecare daca cand pui cate un update trebuie sa ne sucim gatul ca sa intelegem ce-i acolo.

Dupa multitudinea de pistili albi si proapseti as spune ca mai au destul pana sa faca cunostinta cu foarfeca (dar microscopul iti va da raspunsul cel mai corect).

awy

Member
milky, cloudy (alb mat, culoarea laptelui, etk) cu toate ca stiu aproximativ fiecare termen in domeniu, mereu ii incurc :)

awy

Member
una dintre auto a avut parte de o taiere ceva mai early, a daruit vreo 7 g.... calitate destul de satisfacatoare pentru mine! am o dilema..... sunt in saptamana 3 de vegetatie cu celelalte, in curand ma gandeam sa le bag in perioada de flower, dar fiind regular ma gandeam ca poate primesc ceva sfaturi cum sa le fac sa arate si ele ceva preflowers inainte de flower. vreau sa fac o ,,tentativa`` de scrog si daca le aranjez pe acolo imi va fi cam greu sa lucrez pe la ele dupa ce amplasez plasa. mentionez ca le am facut topping la 3-4 internoduri, le am dat de 2 ori cu nutrient npk 555. dimineata le am facut o mini defoliere si anume: am rupt frunzele mature de pe tulpina, primele 2 internoduri de sus in jos pentru o aerisire si iluminare a interiorului plantei mai buna

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Mica recolta in grame dar mare-n suflet :woohoo: S-o fumezi sanatos, voios si mai iluminat pt. viitorul grow. Imi amintesc dulcele sentiment al primei recolte..era ca mierea :d Bafta si ...ala numesti tu un smoke report?!:laughing:

awy

Member
hey, isi mai aminteste cineva de plantele mele din bagseed ? in prezent am 6 femele in ziua 4 de flower.
continui growul in ghivece de 4L ( pamantul este un mix facut din mai multe feluri de pamant si este mentionat undeva mai sus) nutrient pentru orhidee cu npk 3-5,5-7,5 ( inca nu am administrat) si hps ul meu de 400w.
am sa revin cu poze in curand.

awy

Member
saptamana 3 de flower!! plantele arata extraordinar, insa urat din partea usb ului meu ca ori sa furat ori sta ascuns .....
in ziua 14 de flower am facut defoliere masiva, insa nu m am atins de frunze :biggrin:
azi in ziua 20 de flower pe cand imi fumam linistit o tigara in box am observat ca 2 dintre plante (cele care au intrat in perioada de flower cel mai tarziu) aveau tendinte de hermafrodire cam accentuate. ciudat este ca din unele Oo dar nu prea multe exemplare, ieseau in numar de mai mult de 3 calixuri, putand foarte usor sa fie confundate cu un organ femeiesc normal.

awy

Member
are cineva informatii sau a mai vazut plante care detin pistili ca in urmatorul caz:
se termina brusc, nu sunt si ei de forma conica, de la gros spre ascutit, arata ca si cum ar fi tunsi, ceva de genu ca un ochi de melc doar ca nu are maciulia aia in cap (ochiul fizic) !
incep sa realizez ca: in ciuda faptului ca toate plantele au aceeasi mama, sunt individuale total, fiecare are ceva diferit, cu toate ca au fost crescute exact in aceleasi conditii de la stadiul de germinare:tiphat:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pistili sau tricomi ?

Diferentele de care vorbesti constituie defapt diversitatea speciilor si este un lucru foarte normal in natura. Probabil ca desi diferite, respectivele plante impartasesc totusi anumite trasaturi comune, mostenite de la parinti.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
exista mai multe tipuri de trichomi, ala e cel mai probabil cystolith hair, indicat cu rosu.
12.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar nu exista pistili cu cap bulbos ce spui tu acolo, lol. Eu te mai luam si in serios credeam ca vb de trichomi.

awy

Member
Dar nu exista pistili cu cap bulbos ce spui tu acolo, lol. Eu te mai luam si in serios credeam ca vb de trichomi.
ai inteles gresit, nu au cap bulbos, am si specificat, arata ca si cum ar fi tunsi, nu au varful. am sa incerc sa urc cateva poze, ai sa vezi tu atunci despre ce este vorba!

Latest posts

Latest posts