evitati pamantul florisol, nu face decat sa iti distruga toata munca!!!! pe seara am mers sa vad cum stau trburile in box, am remarcat ca pamantul este la fel de ud cum era dimineata cand am udat, spre uimirea mea am bagat mana spre fund si am constatat ca apa statea la suprafata, jos fiind aproape uscat.... mentionez ca in trecut am inlocuit solul cu florasol dar neavand de ajuns am mai completat in straturi mici cu cel vechi(florisol), acum am remarcat ca straturile subtiri de florisol se facusera un fel de pereti despartitori in solul bun distrugandu l si pe acesta(spre fund avea miros de mucegai, nu rau dar suficient cred eu.
am mutat plantele din ghivecele acelea imense, posibil si ele sa aiba o parte din vina (poate nu asigurau drenaj suficient) in ghivece de 4L, nu am schibat solul dar acum l am amestecat nu mai sunt straturi straturi. stiu ca trebuia inlocuit dar merg asa, poate am vreo reusita....
am mutat plantele din ghivecele acelea imense, posibil si ele sa aiba o parte din vina (poate nu asigurau drenaj suficient) in ghivece de 4L, nu am schibat solul dar acum l am amestecat nu mai sunt straturi straturi. stiu ca trebuia inlocuit dar merg asa, poate am vreo reusita....