elo plantator własnie szukam na szybkośći pyłku c99 do crossa z orginal haze może dasz rade sie ze mną podzielić odpisz tutaj bo pw jeszcze nie moge odczytać pozdro ai jedynie w zamian moge zoferować pestki z tego
Czesc Plantator
Zastanawiam sie co tam dobrego w Twoim ogrodzie. Podejrzewam cos fajnego z udzialem genow NL, HH, Early Misty i Lowryder Pokaz cos ciekawego. Jakie masz plany nasienne [jezeli juz o tym pisales to sorry ]
witam , spokojnie chłopaki . jestem ,ale niestety niema już u mnie nic :[ a miało być tak pięknie , przepraszam was jeśli miałem coś wysłać (pm) .po tym co się stało musiałem od razu posprzątać doszczętnie wszystko , wstrzymuje się. jeśli coś się zmieni to ie odezwę , myśle że pomożecie ?? nie czytałem od dłuższego czasu forum , odrobię zaległości niedługo , jeśli czegoś nie wiem to napiszcie. wiecie chyba jaki to żal:[ ważne że nie ma problemów
Dobrze wiedzieć, że jesteś bezpieczny. Twoja przerwa z forum podnieciła lekko obawy ale i tak pozostaje nam być paranoikami. Psiarnia nie śpi...Psiarnia czuwa...
Ludzie systemu mawiają, że zielsko wpędza w depresje i paranoje - to idzie zawsze w parze z prohibicją i nagonkami. Palimy by wyzbyć się niechcianych emocji...a "oni" jeszcze nas stresują i rozbudzają nasze lęki.
Plantatorze daj znać jak powrócisz do gry. Daj znać czy masz jakieś wieści od grubego;D