siema , grow uznaje za zakończony , co do opieki to nie pamiętam cz pisałem że mnie co tydzień nie było w domu , wracałem na około 3 dni. odbiło się trochę na plonie , ale nie jest źle , następnym razem lepiej to rozplanuję. co do tego crossu sshxromulan , to wcale duzo z haze to nie ma , przynajmniej co do czasu kwitnienia:] najwcześniejsze romulan pheno doszło w jakieś 50 dni:] natomiast wr miało coś takiego że kwitło coś około 4 miesiące hehe wiec uważajcie jak posiejecie nasiona odemnie tego draństwa. moc jest duża , całkowicie sativa topy luźne , dużo żywicy.
kilka fotek white rhino (nirvana) wybrany rok temu clon
tu już parę rzeczy z nowego projektu nasiennego , wybieram dobre geny - najpierw flo od nasionka , potem reveg , podrośnie i zapylę c 99 męskimi z actual seeds, opiszę dokładniej potem
nl określiała płec:
a nawet sie przypadkiem zapyliła
jak widać reveg spokojnie idzie teraz na podwórku, wcale nie musi być 24 /0
tu sshxromulan (wielkie dzięki HOT)najszybszy , puścił te pędy po tygodniu z kawałkiem, zastanawiam sę czy to na out się nie nada , napewno zapylę to c99 i zostawię matkę , jest strasznie szybkie i okropnie mocne:]
suche i gotowe do słoika:]
haszu wyszło sporo z samych odpadów - liści , i kwiatów za małych by je obierać , nie wyrzucajcie liści! wr 40 gram bubble haszu:]
biorąc przykład ze szwajcarów , będę palił w piecu konopiami:]
oj ładnie pojechałeś z tym indorkiem Plantator <respect>
i czekam juz z niecierpliwościa na nastepnego hehehe
hehe powiedz mi czy te badyle są bardziej energetyczne niż węgiel ?? , bo zastanawiam sie czy tym w piecu też nie palić hehe. A co najważniejsze że ekologiczne hehe .
bless Up
piekne kwiatuszki i grudy też sporo wyszło z liści
jakbym palił konopkami w piecu to napewno poleciałbym na dach wsadzić głowe do komina ;P faza murowana
masz tutaj wycinek z artykułu na temat spalania konopii:] wiecie chyba że zastosowań jest masa , chciał bym kiedyś wykorzystywać więcej z nich !!
Słoma konopna to jednak nie samo włókno: 60-80 proc. plonu stanowią tzw. paździerze, czyli znakomicie nadające się na opał odpady zawierające ligniny oraz celulozy. Jeden z zakładów doświadczalnych należących do Instytutu Włókien Naturalnych w podpoznańskim Stęszewie przetwarza paździerze na brykiety opałowe. - Dają one tyle ciepła, co średniej jakości węgiel, ale są od niego tańsze - zachwala dyrektor instytutu prof. Ryszard Kozłowski. - Kaloryczność roślin ocenia w skali od C1 do C4. Im wyższa cyfra, tym lepiej. Konopie mają wskaźnik C3/C4. Dlatego chcemy, by te rośliny były wykorzystywane dla celów energetycznych, bo świetnie się do tego nadają.
hehe Plantator jak na First grow to masz First Class hehe
komu jak komu ale tobie nie trzeba mowic ze jak kochasz kwiatki , to kwiatki pokochaja ciebie , ciebie sie nie da nie kochac hehe