trecpeverde
Member
l
Last edited:
Multumesc pentru raspunsSalut. Bine ai venit!
Spatiul e cam mic.. si nu zic mic ca si cum recolta va fi mica (desi va fi), dar un spatiu de asta extrem de mkc e mai greu de exploatat decat unul mai maricel putin.
Asta nu inseamna ca nu se poate! Dar iti pui putin betze in roate incepand in un spatiu asa mic, si fara experienta.
Umidificator nu iti trebuie neaparat, filtru de carbon posibil sa iti trebuiasca, ventilatoarele tip cooler sunt bune pentru mutat aer cand nu exista mare presiune de invins. Adaugi un filtru la ele si e posibil sa nu mai treaca mare lucru prin ele..
Nu ne intereseaza sa stim ca le iei de pe site-ul x sau y, mai bine sa tii pt tine detaliile astea.
Merge si autoflower, si regular.. depinde de cat de mult te grabesti si ce recolta vrei.
In rest mai intrebi tu pe masura ce mai citesti una alta.
Spor la treaba!
iti multumescIti recomand osram, daca nu philips sau ikea. (Vezi ca la osram au si cu glob de sticla, daca vrei sa le desfaci asigura-te ca sunt de plastic.)
De preferat sa fie toate sau majoritatea warm white (lumina calda). Watti.. intre 10 si 15 W ar fi optim. (Per bec)
Iti recomand osram, daca nu philips sau ikea. (Vezi ca la osram au si cu glob de sticla, daca vrei sa le desfaci asigura-te ca sunt de plastic.)
De preferat sa fie toate sau majoritatea warm white (lumina calda). Watti.. intre 10 si 15 W ar fi optim.
Mulțumesc pentru informații am revenit cu un update
Am cumpărat 2 ventilator dar acasă am realizat ca boxul este prea mic și nu cred ca are rost să-l pun și pe al 2 lea
View attachment 18811108
Tu ce zici are rost sa mai pun unu sau e de ajuns?
După care am cumpărat după recomandarea dumneavoastră
Bec de la orasm am luat 2 de 13 w și 2 de 10w
View attachment 18811109
Sunt 4 dar doar 2 am prins pe camera
Am o problema cu ventilatorul se aude prea tare
Pot sa adaug un buton de reglaj eu am fost la un magazin și am rămas masca un fan controler era 150 lei ori mi se pare exagerat cum ma sfătuiești?
Temperatura după circa 20 m de funcționare lumina + ventilator
Da in cazul asta o sa vad ce o sa gasesc va multumesc pentru raspunsAh, atunci va trebui sa iei variator de turatie, care banuiesc ca e cum zici tu, peste 150 lei. Si clar nu ai ce face cu 2 ventilatoare la spatiul ala.
Îți mulțumesc pentru raspuns pentru mine sincer este de ajuns dacă scot 20 de grame nu am nevoie de mai mut ,eu ma gândeam sa îmi cumpăr easybud sau lowrider 2 din câte am văzut sunt cele mai mici plante acolo scriea 50 cm inaltime,ce strain îmi recomandați având în vedere ca am o inaltime mica
Sa aleg auto?
Sau sa merg pe fotoperioada (feminizate)