What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Ezt szívtam ma/most

Pillang

Well-known member
Milyen? Kóstoltad? Ez is az, csak olcsóbb:
picture.php

DTales

Member
Ilyenkor sajnálom hogy Magyarországon élek, ahol nem mehetek be egy shoppba venni valami jót + hogy hagytam elsorvadni az egyetemi kapcsolatokat, szóval most kb lehetetlen normális min?séghez hozzájutnom. Valahogy nem vagyok vev? a cukorral és oregánóval felütött heráblos szarra. :(

Solon

Well-known member
Há nem tudom, te hogy diplomáztál, de én analízis 1-2 környékén jöttem rá, hogy ehhez képest otthon füvet termeszteni nem nehéz. Az oregános cukros herbálnak meg örüljél, annó még homokozták a füvet.

bat939

Active member
Az eddigi legjobb amit szívtam. Régen white widowt vettem Hollandiában, de meg sem közelítette ennek a hatását. 0.3 olyan szintre emelt, ahol már évek óta nem jártam.. :biggrin:
Nagyon jó illata van, füstje kellemes, nem kapar. Hatásától eldobtam az agyam. Mondjuk ennyi pénzért.. A legdragabb fajta volt a kínálatban.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ennél egy cseppet precizebb leirást is lehetne kérni ?

behatárolást mondjuk hasonló szagu/ízü dolgokkal.. plusz, ha már adózott termék, elárulták melyik verzió is ez pontosan ?

Sweet; Floral; Nectar; Rose; Jasmine; Vanilla; Cherry Blossom; Apricot Tree; Orange Blossom; Lilac; Violet; Fruity; Berry; Raspberry; Strawberry; Blackberry; Blueberry; Cranberry; Tropical; Passion Fruit; Pineapple; Cantaloupe; Mango; Kiwi; Banana; Coconut; Grape; Apricot; Cherry; Plum; Peach; Apple; Pear; Sugar; Honey; Bubble Gum; Cookie Dough; Peanutbutter; Butterscotch; Chocolate; Marshmallow; Whipped Cream; Licorice; Sour; Citrus; Lemon; Sweet Lemon; Lime; Lemon Grass; Grapefruit; Orange; Blood Orange; Tangerine; Dairy; Butter; Cheese; Hot Milk; Sour Cream; Acidic; Spicy; Hot; Mustard; Teriyaki; Curry; Chili; Tabasco; Soy Sauce; BBQ Sauce; Mint; Spearmint; Herbs; Ginger; Pepper; Cinnamon; Sage; Basilicum; Thyme; Dill; Saffron; Cloves; Parsley; Fennel; Sandalwood; Cedarwood; Pine; Maple; Hashish; Bitter; Nuts; Fresh Nuts; Macadamia; Walnut; Hazelnut; Tonsil; Rosted Nuts; Pistachio; Peanut; Chestnut; Chemical; Coughsyrup; Medicine; Metal; Poison; Glue; Diesel; Tar; Organic; Cucumber; Chives; Tee; Cocoa; Coffee; Tobacco; Onion; Garlic; Vinegar; Salty; Microbiological; Rot; Earth; Musky; Mold; Sweat; Charcoal; Wood; Alcohol; Chalk; Soda; Leather

stb

Last edited:

Pillang

Well-known member
Nemrég arattam, nekem 3 volt, greenhouseos, illatra, ízre nincs panasz, tényleg puha a füstje nyersen is. Amit?l én eldobtam az agyam, az a virágzás hossza. Ahhoz képest a hatása lehetne bikabb. Hozam okés volt. Alkalmi fogyasztó barátaimnak tetszik.
picture.php

bat939

Active member
Nem vagyok ebben olyan jó, de megpróbálom. Hasonló citrusos, feny?s illatot érzek mint a widownal de csak halványan. Lemorzsolva ez a két illat er?sebb. Ami jobban dominál az a savanyú, borsos, diesel illat. Hatása el?ször enyhe fej zsibbadással kezd?dött, majd fokozatosan er?södött. Kés?bb ez atterjedt a testre is. Mérhetetlenül jó kedvem lett, annak ellenére, hogy szétcsúsztam meg sem állt az agyam. Minden eszembe jutott és képes voltam a saját gondolataimon hangosan felnevetni.. :biggrin:
Kíváncsi leszek egy nappali használatra. Esetleg megkerhetek mást is, hogy írja körül az illatát úgy hogy ? nem fog szívni de erre várni kell.

bat939

Active member
Azt nem tudom miféle, nem kérdeztem de nem is nagyon volt kedvem társalogni az eladóval, annyira lekezelo volt..

bat939

Active member
Úgy néz ki ma is mákom lesz. Elvileg ez a kínálat fog fogadni délután. Ki mit választana? Engem a bob marley fogott meg a leginkább
picture.php

bat939

Active member
picture.php

picture.php

picture.php

Bob Marleyra esett a választás. 5g 50 euró.
Még nem volt alkalmam letesztelni, de rossz nem lehet ugyanis nagyon hasonlít az illata a super silver haze-re. Legközelebb Orange Bud lesz vagy S5 Haze:yummy:

Whip! 2 cigivel füstöltünk tele egy helyiséget az SSH-el, majd hagytuk állni és kb 20p múlva vissza mentem, hogy meghatározzam az illatát. Nem sikerült. F? szagot éreztem :D

bat939

Active member
Erröl a bob marleyról tudsz valamit? Vagy bárki más? Van ahol azt írják, tiszta sativa, van ahol meg azt, hogy hibrid. Thc-t 20-25%ban határozták meg. De ez is oldalanként éltérö

Uzsidoboz

Well-known member
420club
View Image
View Image
View Image

Bob Marleyra esett a választás. 5g 50 euró.
Még nem volt alkalmam letesztelni, de rossz nem lehet ugyanis nagyon hasonlít az illata a super silver haze-re. Legközelebb Orange Bud lesz vagy S5 Haze:yummy:

Whip! 2 cigivel füstöltünk tele egy helyiséget az SSH-el, majd hagytuk állni és kb 20p múlva vissza mentem, hogy meghatározzam az illatát. Nem sikerült. F? szagot éreztem :D
Melyik fajtához tartozik ami így néz ki mint ez csak esetleg lehet kicsit világosabb nagyon régóta vadászom melyik lehet azafajta és nagyon eredeti az illata valamit brutál er?s 1x szivtam olyat azt többet sosem
Tipikusan aza fajta ami 100 közül felismersz szag és íz alapjan
Sajnos pontosítani nem tudok jobban 20éve nemtalálkoztam vele de valami hasonlóan nézett ki

Solon

Well-known member
Ott rohad a kokain a h?t?ben több éve, eskü az a növényr?l szóródott oda. Én nem drogozom! Ne gyanúsítsálmár. Rossz a hírnevem így is. :D

Ezek a mocsok libsi drogosok. Pfuuu, ne tudd meg idegállapotba vagyok t?lük.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
durva, hogy igy is kivehetöek a bunkós trichomák a gombafejjel

nem tudsz mikroszkóppal képt csinálni ?

pofontotosszadkii

[YOUTUBEIF]0JQ0xnJyb0A[/YOUTUBEIF]