What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Една "тъпа" тема

doje

Member
Ее супер,щеше да ми е много жал да го откъсна ако беше мъжко, благодаря ви все пак :)
Също искам да ви попитам чух,че е хубаво да се поливат с ръжда,взех едно шише напълних го с пирони и сложих вода,поливам по веднъж на седмица,правилно ли е това,има ли и други по полезни методи?
И още едно тъпо запитване: Нормално ли е листата да са 9-ки а не 7-ци защото като гледам повечето са 7, а на мойто са 9 значи ли това нещо или просто сорта си е такъв ?

Не ръжда,хелати на желязо,магнезий,цинк и др. и само един или 2 пъти за цялото им съществуване и това при нужда:tiphat:

Имал съм и 13ки.Това е според условията,колкото по-оптимални толкова повече(това последното е мое наблюдение).Нормално е.Също зависи от сорта.:tiphat:

doje

Member
Благодаря за инфото ,спирам да поливам с ръждата, ще слагам само вода :)

_Ina_

Active member
Veteran
Искам да ви попитам по принцип става ли клонинг от листо,но не от големите ,а от листо близо до върха? просто ми е любопитно и пробвам да го вкореня. Някои да е виждал или пробвал?

Искам да ви попитам по принцип става ли клонинг от листо,но не от големите ,а от листо близо до върха? просто ми е любопитно и пробвам да го вкореня. Някои да е виждал или пробвал?

Нестава:tiphat:

doje

Member
Незнам дали може клонинг от листо,но ако може ще е много хубаво,днес забелязах,че някой листа на растенито ми побеляват от горната част,някой има ли идея защо е така ?

растението ти изглежда здраво, незнам защо си се притеснил. Спокойно, всичко е наред

doje

Member
Ами дано наистина е здраво,притесних се,на снимката не си личи много,но на живо листата побеляват,надявам се да е от слънцето.

bahura

Member
До втората, третата седмица няма да е проблем, но след това стеблата стават с тръвда сърцевина и са чупливи.

aeons

Member
Благодаря, преди малко опитах да направа. Мисля, че се получи, само дето счупих една клонка на едно от растенията :(

aeons

Member
Ето и опита от моя скропинг :dance013:

PIC_0632.jpg

aeons

Member
За сега само проба, ако нещата излязат извън контрол ще го начупа

doje

Member
Преди да задам тъпият си въпрос ще кажа,че търсих информация в интернет,но нищо неможах да открия затова се допитвам до вас.

Каква е разликата между "canabis sativa" "canabis indika" , "canabis ruderalis"

aeons

Member
Здравейте, купих Bio Bloom и искам да ви питам през колко дни се слага на растенията и да продължавам ли да слагам Bio-Grow (слагам на 5 дни) ?

jhook

Member
Здравейте, купих Bio Bloom и искам да ви питам през колко дни се слага на растенията и да продължавам ли да слагам Bio-Grow (слагам на 5 дни) ?
ако имаш таблицата я спазвай !
иначе поливай постоянно с продуктите (всеки път)
био гроу се ползва до карая ако не се лъжа !
добре е да се ползва цялата гама на биобизз, за по-добри резултати!

Latest posts

Latest posts