сега отиваш, и си вземаш от някой магазин за рибки, лакносови лентички, не са скъпи! най- евтиния вариянт!!!мога ли да измеря пх-то и киселинността някак ръчно без разни измерители и т.н не за друго, а защото нямам под ръка и точно в този момент не мога да си купя!? Благодадря
това е 1варта стъпка като разберем ПХто ще можем да дадем адекватно мнение за състоянието на булките,и как да се процедира занапред.ей колко е готино да си пишеш с готини хорица!! респект !!
благодаря!!!
само къде е много кофти времето и едва ли ще се добера до китките си който са доста далеч да се надявам да са живи все още докато се добера до тях и приложа това което ме посаветва jhook
и тъй като вече съм почти сигурен че пх-то ми се повишило, и от там идва и дефицита, какво да направя? чиста водица??
отново голямо МЕРСИ!! ето го и сустоянието на девойките, снимал съм листата от доло защото само те са пожалтяли, но се вижда че почват и нагоре, и като цяло, растението не е с неговия си яко зелен цвят.
Makiaveli сипи им малко тор след тези дъждове, че почвата се е поизмила от тях! Най-добре сложи оборска тор да си гние там до растението! и междовременно си поливаи с течните ти торове
точно това мисля да направя само малко да се оправи времето както казах, ще искам от някой баба в блискко село малко оборска тор може и пилешка мисля..
махай мрежата! само задържа гадини и спира светлината към долните листаотново голямо МЕРСИ!! ето го и сустоянието на девойките, снимал съм листата от доло защото само те са пожалтяли, но се вижда че почват и нагоре, и като цяло, растението не е с неговия си яко зелен цвят.
3 пъти литража на саксията !Искам и аз нещо дребно и тъпо да ви питам Как правите промивката? Има ли нещо специално? колко вода да кажем трябва да мине през саксията за да е добре направена? аз правих и наистина ми се струва 4е им хареса на цветята,но да знам да я направя по-хубаво друг път.
3 пъти литража на саксията !
ако е 11 л.ти трябват 30л.за добра промивка
да само водаухаааа....това на веднъж ли се сипва? и само вода ли? мерси
махай мрежата! само задържа гадини и спира светлината към долните листа
измий си растенията с 4иста вода и като изсъхнат надве4ер ги напръскай с препарат за гадини (атак форс на Х§Г)препоръка
измери и ПХто за всеки случай
напръскай и по4вата около растението и под него
не бързай с храната преди да си измерил ПХто!
можеш да си го поръ4аш от тука /green garden varna/ tova e skype поръ4ваш си го там направоот къде да взема този препарат последен въпрос от тъпите е това обещавам, заклевам се
peace \/
можеш да си го поръ4аш от тука /green garden varna/ tova e skype поръ4ваш си го там направо
Вижте,какъв ненормалник си имамам,нещо много взеха да стават,извратените китки в градината ми,.!пак е на зелената-къща и пак е феми и пак е биг-банг,ама какъв късметилия съм само,малко неприятно ама какво да се прави,.!ако някой е имал сходен проблем може ли да каже дали ще оживее????