What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Една "тъпа" тема

bahura

Member
За съжаление,онази не оцеля,да прилича на две от едно семе,но по-скоро е някак си така все едно съм резнал върха и е започнало да се разклонява??обаче щом не става "херми" се радвам,все пак някаква надежда,иначе колко високо става?поне колкото "аутофлауеринг",не за друго ами да не заема место в бокса,.!

Става толкова високо колкото ти го искаш. Ако го пусниш да цъфти като е станало 40см ще утрои размера си на 120см ... сам си прецени!

Makiaveli

Member
Да,за височината си напълно прав всеки сам преценя,но на мен мисълта ми беше друга,нали е извън нормата и изглежда малко страно,се чудих дали въобще ще порасне на височина,защото с един лимон(един от любимите ми сортове) покълнаха по едно и също време обаче лимончето е в пъти по високо и по голямо и с много повече листа,незнам можеби съм попаднал на такава,селекция на биг-банга,и семенцата просто неструват,искаше ми се да стане защото ме почерпиха с биг-банг и много ми хареса,но най вероятно пак ще си поръчам,само че от друга фирма(нямам нищо против зелената-къща)просто съм попаднал на кофти семена.

мисля че ще продължи да се бави в растежа спрямо другите, кактоо казах и при мен беше така, няма начих каквото и да направиш ще се бави.:tiphat:

В Compo sana(universal) е нормално,ама като свърши азота,трябва нещо да направиш.За да е отлична и трябва малко още перлит и хумус от червей,сляга ужасно много.В Бг продават ли я?

Makiaveli

Member
малко помощ няма да ми е излишна момчета :)
мисля да пусна тази майка в цъвтеж,като пак си използвам деня, на терасата, а тъмния период в този бокс който ще е покрит с нещо. взех достатачно клонинги от нея и + това експерементирам.
майката е 70 см високока в 11л. саксия е, дали ще искарам преличен добив от това растение? някой който от опит говори, ще ми е интересно да каже мнение :)

бтв: и другите ми растения днес като ги посетих манхам 1 мъжкар, а другите забелязвам че са пред цъфтеж, от какво има нужда пред цъфтеж мисля да намалям азота, вече леко по леко и да почвам с няккой боостер??:thank you::dance013:

Attachments

• 21072010.jpg
    21072010.jpg
    71.2 KB · Views: 26
  • 21072010(001).jpg
    21072010(001).jpg
    69.9 KB · Views: 26
Доста читаво растение,аз бих го оставил щом е на терасата(не плащаш ток),реколтата ще е неимоверно по-голяма.Ако почистиш в началото на цъфтежа долната част на 4те клончета ще имаш 4 глави като от списание.Не си заслужава 20те дни,които най-много ще спечелиш.Късмет:tiphat:

Makiaveli

Member
e да верно е че реколтата ще е по голяма ако изчакам, но както казах това експеримент също, така, че ще я пусна 12/12.
Кога да почвам да торя като за цъфтеж? след като се появят белите косъмчета навсякаде, или като мине този (пред-цъфтеж) и почне да налива?? thanks!

aeons

Member
Какво значи феминизирано семе ? Дава се гаранция че ще бъдат женски или .. ?

doje

Member
Един глупав въпрос от мен. Снимах голямото си разстение и искам да ви попитам какъв му е полът аз немога да определя.