ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Отчаиващо! Повечето маики са като тези безумно скучни лели. Представете си колко ми е тъпо да си разхождам детето в квартала! А на тая бабичка и се ще едно "леко изнасилване" затова е толкова истерична Горкия човек на кого е тръгнал да обяснява...
на нова година много се направих и реших да отворя една огромна енциклопедия или по точно ЕНЦИКЛОПЕДИЯ 'БЪЛГАРИЯ' том 3 (И-Л) Издателство на Българската Академия на Науките (издадена 1982г.)!
Отворих на буквата К и прерових набързо до думата Коноп и информацията която открих беше направо чудо
"КОНОП (cannabis) -род едногод. двудомни растения от сем. черничеви.Включва три вида: обикновен (културен) К. (C. sativa), индийски К. (C. indica) и плевелен К. (C. ruderalis).От индийския К. се получава наркотикът хашиш. Обикновеният К. се отглежда като влакнодайна култура за стеблата, които съдържат здраво и издръжливо на гниене влакно.От него се изработват въжета,канап,риболовни мрежи,торби и др. От дреба (късото влакно) се правят груби тъкани,опаковки,пълнеж на мебели и др. Преработените стебла се употребяват за производството на картон,хартия,дървесни плоскости и др. От семената се получава раст. масло за техн. цели,кюспе и шрот за фураж. К. се култивира главно в Европа и Азия. В Б-я се сее обикновен К. на площ 57 416 дка,ср. добив - 682,3 кг/дка сухи стебла, и общо производство -31 153 т (1979г.).Това количество почти задоволява нуждите на страната. К. се отглежда главно по поречието на река Дунав и протоците му. Осн. районираните сортове са Краснодарски 35 и Силистренски."
сами си правете изводите...демокрация или капитализъм...май е мутризъм
Малко тъп въпрос... как е положението с частните обяви купувам/продавам, разрешено ли е, забранено ли е, кое, къде, как? Не съм магазин или подобен, просто имам нещо, което не ми трябва и искам да го продам. Предварително благодаря.
Това е форум а не магазин....и това,за което питаш е забранено....и нарушителите се санкционират. Без търговски сделки ще те помоля..ето тук можеш да прочетеш условията за ползване на сайта
Това е форум а не магазин....и това,за което питаш е забранено....и нарушителите се санкционират. Без търговски сделки ще те помоля..ето тук можеш да прочетеш условията за ползване на сайта
Абе то в тия условия всяка втора дума е "бан" Всичко е баннато..
"Теми и мнения отнасящи се до употребата на наркотични субстанции с развлекателна цел не са позволени и ще бъдат изтривани."