As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Отчаиващо! Повечето маики са като тези безумно скучни лели. Представете си колко ми е тъпо да си разхождам детето в квартала! А на тая бабичка и се ще едно "леко изнасилване" затова е толкова истерична Горкия човек на кого е тръгнал да обяснява...
на нова година много се направих и реших да отворя една огромна енциклопедия или по точно ЕНЦИКЛОПЕДИЯ 'БЪЛГАРИЯ' том 3 (И-Л) Издателство на Българската Академия на Науките (издадена 1982г.)!
Отворих на буквата К и прерових набързо до думата Коноп и информацията която открих беше направо чудо
"КОНОП (cannabis) -род едногод. двудомни растения от сем. черничеви.Включва три вида: обикновен (културен) К. (C. sativa), индийски К. (C. indica) и плевелен К. (C. ruderalis).От индийския К. се получава наркотикът хашиш. Обикновеният К. се отглежда като влакнодайна култура за стеблата, които съдържат здраво и издръжливо на гниене влакно.От него се изработват въжета,канап,риболовни мрежи,торби и др. От дреба (късото влакно) се правят груби тъкани,опаковки,пълнеж на мебели и др. Преработените стебла се употребяват за производството на картон,хартия,дървесни плоскости и др. От семената се получава раст. масло за техн. цели,кюспе и шрот за фураж. К. се култивира главно в Европа и Азия. В Б-я се сее обикновен К. на площ 57 416 дка,ср. добив - 682,3 кг/дка сухи стебла, и общо производство -31 153 т (1979г.).Това количество почти задоволява нуждите на страната. К. се отглежда главно по поречието на река Дунав и протоците му. Осн. районираните сортове са Краснодарски 35 и Силистренски."
сами си правете изводите...демокрация или капитализъм...май е мутризъм
Малко тъп въпрос... как е положението с частните обяви купувам/продавам, разрешено ли е, забранено ли е, кое, къде, как? Не съм магазин или подобен, просто имам нещо, което не ми трябва и искам да го продам. Предварително благодаря.
Това е форум а не магазин....и това,за което питаш е забранено....и нарушителите се санкционират. Без търговски сделки ще те помоля..ето тук можеш да прочетеш условията за ползване на сайта
Това е форум а не магазин....и това,за което питаш е забранено....и нарушителите се санкционират. Без търговски сделки ще те помоля..ето тук можеш да прочетеш условията за ползване на сайта
Абе то в тия условия всяка втора дума е "бан" Всичко е баннато..
"Теми и мнения отнасящи се до употребата на наркотични субстанции с развлекателна цел не са позволени и ще бъдат изтривани."