What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Една "тъпа" тема

focktor

Member
Честит празник. И дано жените в форума са повече занапред ;)

gwan

Member
малко ни коткаш,но ти благодарим,истината е че ние БГ-мъжете сме много задължени на БГ-мадамите,айде да не казвам по тежки думи,достатъчно време ни търпяхте,и си мисля че колкото повече жени в управлението на страната,толкова по добре за БГ!

_Ina_

Active member
Veteran
зависи от жените:) Ако са като Цецка Цачева хаха Не,маитап де:) за кво да ви коткам,това си е факт:) Аз си имам ина4е един българин и не го заменям за квито и да е други народности,но и да нямах пак тукашен щях да си хвана:)

gwan

Member
радвам се че мислиш така!иначе,!неможе стадо без мърша,то ако става на въпрос,остави я Цачева,ами Нейски.Етем.Масларова.!!??? тея пък какви парцали са!мани,в политическия-"бранш" сме пълна трагедия,по-брутални крадци сме и от братята роми,винаги ми е било интересно на какво ли учат децата си у дома горепосочените "дами" сигурно нещо от рода на?! -(кради майче в краденето е истината-ама повече кради и лъжи за да успееш),писна ми с извинение за езика!-да уринират върху нас(народа)и да ни убеждават че това е дъжд.,!но пък от друга страна,я виж Кристалина Георгиева,не мога да и се нарадвам.нейната работа е най-сериозната в евро-съюза,ако мога да перифразирам с военни фрази тя е нещо като бригаден генерал на силите за бързо реагиране при кризи!евалана на жената!

E

EverLast

Зимата си тръгва деца мили :jump: не ви ли мирише на море?

Attachments

• DSC00041.jpg
    DSC00041.jpg
    45.3 KB · Views: 23

gwan

Member
братлета,някой пресаждал ли е в напреднал цъфтеж,имали някви неща който трябва да се знаят?моля само от опит,без баналните инфота,за почва става дума!

jhook

Member
братлета,някой пресаждал ли е в напреднал цъфтеж,имали някви неща който трябва да се знаят?моля само от опит,без баналните инфота,за почва става дума!
само ще ги стресираш и няма никакъв ефект:artist:

gwan

Member
мерси браточка,и аз така си мислех ама исках да се подсигуря,като чуя още едно мнение!

focktor

Member
Един тъп въпрос.. ;) Някой има ли идея как се вкореняват чери доматки,никакъв опит нямам с домати :) Дали има някаква разлика?

Dr_Tre

Active member
Хм, никога не съм чувал да режат клонинги от домати, но и на мен ми стана интересно.Пиши, ако стане.И ако може и аз един тъп въпрос, защо ти се занимава с това, като можеш да си вземеш цяло пакетче семена за 2 лв?

focktor

Member
Master Хаххахахах Ти си нечовека-човек.Много ме изкефи това.Евала колега ;)
Мислех ,че само аз съм изперкал ;)

jhook

Member
видях че става дума за домати, и реших и аз да се включа с моя нов проект!
ето за какво става дума:

Attachments

• 28012011(001).jpg
    28012011(001).jpg
    44.3 KB · Views: 20
  • 14032011(001).jpg
    14032011(001).jpg
    74.7 KB · Views: 25

jhook

Member
системата е аеро за тези които не са в 4ас:)
а доматите са 4ерни 4ерита и 4ерни домати по-принцип хахаххах!

jhook

Member
Много добър сетъп! Колко ти излезе направата?
околко 200лв тя помпата е по-скъпа 130лв.
ама марку4ите и диузите си ги имах и 3оиниците така 4е малко по-скупо

Latest posts

Latest posts