What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Една "тъпа" тема

gwan

Member
невероятно,преди малко попаднах на този сайт ТНСФЕРМЕР,в най разюзданите си мечти не съм и предполагал че има толкова нашенци който градинарстват,обичам да чета и ми направи впечатление че много от юзърите тук участват и там,не искам да обидя никой,но се радвам че открих вас преди тях,ако мога така да се изразя тук е като колеж а там като основно училище с включени снимки в букварите.прочетох толкова натегателни постове че взех да се срамувам.но пък утешителното е че все повече "хора" разбират че тази билка не е опасна а напротив.

невероятно,преди малко попаднах на този сайт ТНСФЕРМЕР,в най разюзданите си мечти не съм и предполагал че има толкова нашенци който градинарстват,обичам да чета и ми направи впечатление че много от юзърите тук участват и там,не искам да обидя никой,но се радвам че открих вас преди тях,ако мога така да се изразя тук е като колеж а там като основно училище с включени снимки в букварите.прочетох толкова натегателни постове че взех да се срамувам.но пък утешителното е че все повече "хора" разбират че тази билка не е опасна а напротив.

:jump:

capsicum

Member
Ами като ти се включи някой с реплика: "ти си напред , професионалист, аз се надявам някой ден да достигна твоето ниво... общо взето, някой , който не знае нищо и всичко в неговите очи изглежда супер...! Ето това тя има предвид. И мисля , че сам знаеш, въпреки че и аз влизам там, за да разбера как се развиват дневниците на някой колеги и да се опитам (колкото са ми възможностите) да помогна на някой с желание и отдаденост(не че съм голяма работа(дори не съм още близо), но добре зная какво е да се луташ в началото и да не знаеш от къде да започнеш...).

gwan

Member
градинари,не исках да предизвиквам излишни полемики,затова и предвидливо отбелязах в поста си "не искам да обидя никой" ,за всеки влак си има пътници,убеден съм че както ние така и те знаят за нас,просто на някои им харесва предъвканото инфо,сега дали от мързел или нямат време да потърсят необходимата информация това е друг въпрос,и няма нищо обидно в желанието да научиш нещо а начина по който го правиш,а на capsicum свалям шапка,той работи за общата кауза похвално колега,време е всеки един от нас да помага с каквото и както може за образоването на нашата изстрадала държавица,защото ако чакаме на ония червеи в парламента,ще се превърнем в "оглозган труп" неможе за кражба на 100-ци милиони държавна пара да получиш в най-лошия случай СТРОГО МЪМРЕНЕ а за един джойнт затвор!!!!!!

_Ina_

Active member
Veteran
Aбе аз zе маитапя,бе хаха. Профи хаха глупоzти. Aз zи vлизам за удоvолтvие ,да zи побъбря и на дvете меzта. Имам предvид че там има поvече напълно начинаещи,които питат за А,Б и V.

focktor

Member
Инче няма ли да си купиш нова клавирка? ;) Мъчиш се нещо ми се струва ;)

Astral

Member
Ами няма какво да се уточнява според мен...тя темата си е за спам така или иначе...друг е въпроса дали ще се обсъждат неща свързани с отглеждането или ще се чука лафче за каквото ти дойде.

_Ina_

Active member
Veteran
аз предлагам да има една и "за каквото ти доиде" хаха.

damyanek

Member
е форум без спам тема е като коз без THC :tiphat: по добре да има една тема в която да се спами от колкото да се спами във всичките :dance013: а и тази тема си е идеална само по името си :jump:

jhook

Member
:good:
е форум без спам тема е като коз без THC :tiphat: по добре да има една тема в която да се спами от колкото да се спами във всичките :dance013: а и тази тема си е идеална само по името си :jump:
:good:

damyanek

Member
някой да може да ми препоръча магазин в централна България от който мога да си купувам всичко необходимо на място без да се занимавам с куриери и без да ми се налага да ходя до така любимата ми столица ^^ на лично може или тук както прецените мерси предварително :tiphat:

bahura

Member
Ами като ти се включи някой с реплика: "ти си напред , професионалист, аз се надявам някой ден да достигна твоето ниво... общо взето, някой , който не знае нищо и всичко в неговите очи изглежда супер...! Ето това тя има предвид. И мисля , че сам знаеш, въпреки че и аз влизам там, за да разбера как се развиват дневниците на някой колеги и да се опитам (колкото са ми възможностите) да помогна на някой с желание и отдаденост(не че съм голяма работа(дори не съм още близо), но добре зная какво е да се луташ в началото и да не знаеш от къде да започнеш...).

Много интересно изказване..... хареса ми! :tiphat:

doje

Member
един тъп въпрос и от мен, коза ми изсъхна много добре в буркани е,но много трудно се стрива и все още много лепне. Според вас нормално ли е да лепне толко много все още според мен не е , на какво ли може да се дължи?

Latest posts

Latest posts