Аха. Да но маиката вобще не беше предцъфтеж. Това беше много отдавна,в края на пролетта може би. Чудя се почвата ли да е по хубава,на какво друго може да се дължи? Може би по добри грижи,макар че горе долу еднакви полагаме с човека. Неговите са на 10ина километра от моите,обаче в нива,а моите са на някво никво,шубрак. Иначе това което казваш изглежда е вярно,защото ми се случва няколко пъти клонингите съвсем малки да цъфнат като са отрязани от почти цъфнало. Значи ставаме 3ма които гледат тази Непалка. Всички са клонинги от моята,единия гледа индор,аз и дугия аутдор. На мен и на индора не ни цъфти,макар че неговата е в наи добро състояние. А 3тия човек твърди че му цъфти.
сортовете от този географски раьон цъфтят доста късно,поради особеностите на климата там,за да предизвикаш цъфтежа иди в някой екарисаж(място за изгаряне на животински трупове) и помоли за малко косно брашно,ако имаш време направи чай или директно третирай почвата с него,това е по-изгодния вариант,иначе знаеш тор с повече фосфор и калий.но без снимка мога само да гадая,ако имаш фото ще е по лесно да се постави диагноза.