What's new

dupsq mix

ziben

Active member
Veteran
Yo yo yo ziomeczku! jak sam już nawet zauważyłeś, wróciłem po dłuższej przerwie do "zawodu" :p na razie udało mi się wskrzesić stary namiot, ale głęboko dążę do jego zmiany (nawet poczyniłem w tym kierunku kilka kroków hehe). Ale o tym napiszę nieco później i w innym threadzie.

Na szybkości przejrzałem 3 ostatnie strony i widzę, że nic się nie zmieniło :) stary dobry mr D:) zawsze konkretne strainy, zawsze pełen box.. :) zauważyłem też, że dalej rozwijasz system małych donic poustawianych jedna obok drugiej + fp 12/12.

A te poprzewracane Tahoe to pewnie zajebiste ziółko, co? bo domyślam się, że jebły glebę z uwagi dużej ilości ciężkiej jednak żywicy.
Mnie powaliło by pewnie wszystko co wyszło spod Twojej ręki, ale co do samej Sensi Star to muszę przyznać Ci rację :)

powodzenia ziomuś w boxie jak i w życiu!
peace :tiphat:

dupsq

Well-known member
Veteran
Siemka Ziben fanie ze wrociles, no i wielkich szyszek oblanych zywica zycze oczywiscie. Jeszcze Yo-Ge moglby sie pojawic hyhy

A u mnie jak zauwazyles dalej male donice hehe, pierwsze 5 roslin ktore sie okreslily dostaly doniczki 5.7L reszta w tych malych to jest chyba 2L albo 2,5L.
Jak mam jaki lepsze geny to raczej do wiekszych donic daje, a to taka uprawa na szybko. mix pestek z lodowki co sie nazbieralo, czesc jest z samozapylen.Poki co same panienki.
No i tez fakt ze chcialem upchac jak najwiecej bo nie mam co palic, detox od niepamietych czasow mam man.
Myslalem na powaznie nad 2 takim boxem 1m2
Roslin za duzo w boxie na ta chwile, jest to rezerwa gdyby panowie jacys wyskoczyli hehe, jak sie nie przydadza to wyniose je na pole i niech sie dzieje co chce.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Wiesz Ziben ze ja za slabym ziolkiem nie przepadam, ani za sativkami po ktorych dziwnie sie czuje hehe, ale za duzo Ci nie powiem bo to bylo kilka upraw temu. Co wazniejsze informajce jednak trzeba zapisywac w pamietniku bo pamiec ludzka to ehh ...:woohoo:

dupsq

Well-known member
Veteran
Witam, hmmm wszystkie rosliny co do jednej okazaly sie panienkami. Pestki z samozapylen z poprzednich upraw.
Zaczela sie zabawa w zawijane liscie,

picture.php
picture.php
picture.php

picture.php

Pozdro

Last edited:

dupsq

Well-known member
Veteran
Witam, wakacyjnie wszystko powolutku do przodu.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

W nastepnej uprawie zawitaja u mnie

Grand daddy purple x {Goji Og x Chemdawg #4}
So Cal Master Kush x {Qrazy Train x girl scout cookies}
{Chemdawg d x Skunk 91} x Yeti OG
Qrazy Train x girl scout cookies = crazy cookies
SkyWheezer F2s

mam nadzieje ze nic z nazwami nie pomieszalem
Na koniec podziekowania dla tego kto sie nimi podzielil, rowniez dla Pana ktory dal mi info. Pozdro chlopaki :) No i dla Wheezera bo to z pod jego reki pestki.
Pozdrawiam

Last edited:

dupsq

Well-known member
Veteran
Siemka, wszystkie wyzej wymienione pestki od dzis mocza sie w kieliszkach z woda.
W boxie trwa walka z robactwem, na 90% to wciornastki (thrips) a co gorsze to jestem prawie pewien ze na wlasne zyczenie... Z czystego lenistwa zamiast podlewac kazda z osobna to robilem im basen w duzej tacy i zeby sobie spijaly dziewczynki, heh to + upaly chyba daly im idealne warunki do rozwoju. Ewentualnie moglo przyjsc to do mnie z ziemia.
Za pozno skumalem na jakiekolwiek opryski, kupilem kplytke na owady expel moze cos pomoze. Rosliny puchna pewnie bez robactwa, zjadajacego liscie byloby duzo lepiej

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdrawiam