What's new

dupsq mix

A

ares420

Elegancko dupsq jak zawsze!

Pochwal sie jak wyglada sytuacja :]

Pozdro

dupsq

Well-known member
Veteran
Siemanko, Kanibal sytuacja w miare dobrze. smigam teraz do tyry i po pracy srednio mi sie chce cokolwiek tam robic hehe wiec samo rosnie.

picture.php
picture.php
picture.php

a po robocie dobry haszyk full melt , upierdziela az milo hehe
picture.php

Pozdro

ptrr

Member
pieknie hehe!!
palic bedziesz mial co napewno!!! ahh marze za mozliwościa takiego indoorka!
pozdrooo

dupsq

Well-known member
Veteran
Witam, powoli zblizamy sie do konca, do kieliszkow polecialy nowe pestki
cala paczka- buddha tahoe od big buddha
2 x cheese candy
2 x critical sensi star
2 x super skunk
a w kolejce czekaja jeszcze cale paczki, 8ball kusha, og#18, extrema i herijuana

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

peace

dupsq

Well-known member
Veteran
NKOTS dziekuje,
dzien 61 flo, 2 rosliny polecialy pod kose reszta dalej rosnie
najszybsza z calego growboxa trafila sie Amnesia x Chemdog DD w 55 dniu byla gotowa, duzo duzo szybciej dochodzila niz jej siostry ktore jeszcze potrzebuje troche czasu. Pod kose trafil rowniez jeden Moondog w dniu 59 flo

Copenhagen KUSH x Chemdog DD ( jedna z 4 pozniej dostawionych roslin )
picture.php

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

dupsq

Well-known member
Veteran
od razu Amnesia x chemdog dd ta co juz poleciala ( z 55 dnia flo ) najmniejsza ze wszystkich roslin w duzym growboxie ale i najszybsza hehe
bardzo fajne palonko dla mnie do pracy, nie zamula i dobrze sie po nim mysli hehe tylko jak wiecej tego wypale to na wieczor to pol lodowki znika, mega pochlona
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
picture.php

dupsq

Well-known member
Veteran
cze cos tam cos tam

picture.php

glownie chocolope kush co sie powywracaly, orange tahoe x lemon tahoe, la. conf i skywalker og x lemon tahoe
wakacyjnie zaniedbane i przesuszone pozdro :)

TABLOCK

New member
No nie wierze własnym oczom, wczoraj rozmyślałem nad uprawą wewnątrz tak zwaną metodą 12/12 z nasiona , bo pierwszy raz taką utrzymuję , zwykle zawsze do 25 / 30 dni na wegetacji trzymałem , a tu taki wątek przypadkiem odnalazłem :) I dużo informacji co i jak. Na zimę już jest myśl . :)

Wg świetna robota dupsq . Będę się sugerował , na mniejszej powierzchni chociaż kto wie co mi do głowy przyjdzie. :biglaugh: Uwielbiam uruzmaicenie w ogrodzie . Im większa niewiadoma tym lepiej . ehhh

Pozdrawiam.

dupsq

Well-known member
Veteran
TABLOCK dziekuje za dobre slowo, mimo iz ostatnio nic tu nie wrzucam ( oczywiscie z mojego lenistwa :D ) to caly czas cos tam dzialam
obecna uprawa to czysty spontan byle by growbox pusty nie stal hehe, odmiany mix z lodowki roznych crossow. nic nie podpisane nawet. Nastepna uprawa juz normalnie ogarne i bede tu wrzucal foty z kilkoma slowami opisu
picture.php

ostatnio sadzilem paczkami - buddha tahoe od big buddha ( nie polecam, nie chcialy kielkowac a te co wykielkowaly byly powykrecanymi mutantami )
oraz 8ball kusha, og#18, extrema i herijuana niestety zadnego fajnego pheno nie udalo sie trafic
na sztuki mialem critical sensi star( zajabiste, bardzo mocne ziolko)

Pozdrawiam