Bardzo śliczne planciory mr D! Chemdxalphaxsnak napuchnie niemiłosiernie. Zawsze podobały mi się Twoje wyczyny w tak małolitrażowych donicach A deepxskunkxsnack to w ogóle miazga Sprzęt się kompletuje, rośliny kwitną, matki wegują, super stary, super!
Siema, strasznie zamulilem miron555 dziekowac za dobre slowo Wise Monkey brachu pewnie ze tak, wiesz ze lubie palic wszystko co mocne EnzoPL dzieki, za duzo tego wszystkiego zeby wymieniac, moim ulubiencem jest og kush,
habanero white, pozniej robily sie biale na zdjeciu tylko jedna taka widac, ale maja strasznie specyficzny smak
olej z topow og kusha
weg box - w nim 4 matki, og #18, white s1, chocolope kush i sssdh, i jakies regulary podrastaja
no i duzy box
wszystko w roznym wieku hehe, wysokie rosliny to sssdh i chocolope kushe, reszta rosnie duzo nizsza, siedza gdzies tam jeszcze white og, skywalker og x lemon tahoe, qrazy train, og#18,white s1 i la conf. na przodzie swiezo dostawione rosliny.
obecnie poszukuje jakiejs fajnej nowej odmiany do ogrodka bo juz troche mi sie przejaralo to co mam w matkach
Peace
W miedzy czasie dochodza do siebie 3 nowe rosliny po rewegu orange tahoe x lemon tahoe, skywalker og x lemon tahoe i la. conf najlepsze jaka sie trafila z 5 sztuk. A weguja sie Amnesia x Chemdog DD, Kopenhagen kush x Chemdog DD, Diesel x Chemdog DD i Mundog DD za pesteczki pieknie dziekuje, wszystkie wykielkowaly bez problemow, rosna i pewnie beda na nastepnych fotach.
Yo. Roslinki po przelaczeniu na flo dostaly ladnego kopa, wielkie wiatrakowe liscie codziennie staram sie zawijac na spod niestety i tak wylaza i zaslaniaja sporo dolnych szczytow hehe
Ja usuwam w polowie flow jesli jest to konieczne (czyt. jest bardzo gesto) dolne wiatrakowe i te na ktore nie pada swiatlo - rowniez odrosty. Jesli nie ma potrzeby ich ucinania to tego nie robie poniewaz sa one(liscie) magazynem z jedzeniem woda etc. Obcinam tylko z powodu lepszej cyrkulacji powietrza i zeby miec mniej roboty przy trimie.
ladne planty widac ze maja wigor i dobrze im sie wiedzie pod twoja batuta.