What's new

dupsq mix

dupsq

Well-known member
Veteran
i deep chunk x skunk #1 x snack jack
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro

ziben

Active member
Veteran
Bardzo śliczne planciory mr D! Chemdxalphaxsnak napuchnie niemiłosiernie. Zawsze podobały mi się Twoje wyczyny w tak małolitrażowych donicach :) A deepxskunkxsnack to w ogóle miazga :) Sprzęt się kompletuje, rośliny kwitną, matki wegują, super stary, super!

miron555

Member
uff, chrupalo by sie. takie delicje ze sie wzrok nie chce oderwac.
zasiadam w drugim rzędzie bo w pierwszym juz chyba nie ma miejsca :)

EnzoPL

New member
super , od razu widac ze masz reke i dbasz o nie , powiedz mi tylko z ktorej odmiany jestes najbardziej zadowolony?

dupsq

Well-known member
Veteran
Siema, strasznie zamulilem :)
miron555 dziekowac za dobre slowo
Wise Monkey brachu pewnie ze tak, wiesz ze lubie palic wszystko co mocne
EnzoPL dzieki, za duzo tego wszystkiego zeby wymieniac, moim ulubiencem jest og kush,

Pozdrawiam

dupsq

Well-known member
Veteran
Witam, a pewnie ze pokaze hehe. Cos sie tam dzieje jak zawsze :) wlasciwie to rosnie samo

skywalker og x lemon tahoe
picture.php
picture.php
picture.php

the white s1
picture.php

dupsq

Well-known member
Veteran
habanero white, pozniej robily sie biale na zdjeciu tylko jedna taka widac, ale maja strasznie specyficzny smak
picture.php

olej z topow og kusha
picture.php

weg box - w nim 4 matki, og #18, white s1, chocolope kush i sssdh, i jakies regulary podrastaja
picture.php

no i duzy box

picture.php

picture.php

wszystko w roznym wieku hehe, wysokie rosliny to sssdh i chocolope kushe, reszta rosnie duzo nizsza, siedza gdzies tam jeszcze white og, skywalker og x lemon tahoe, qrazy train, og#18,white s1 i la conf. na przodzie swiezo dostawione rosliny.

obecnie poszukuje jakiejs fajnej nowej odmiany do ogrodka bo juz troche mi sie przejaralo to co mam w matkach
Peace

Brasilian

Psychedelic Marijuana passionate
Veteran
Pozdrowienia dupsq. :wave:

Najcieplejsze gratulacje za wyniki.
+ Rep dla dobrej pracy
Dobry smak.:thank you:

dupsq

Well-known member
Veteran
brasilian73 Pozdrawiam i dziekuje za karme.
nowe klony na nowy rok
picture.php

chocolope kush - kilka klonow na swieta
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

dupsq

Well-known member
Veteran
picture.php

W miedzy czasie dochodza do siebie 3 nowe rosliny po rewegu orange tahoe x lemon tahoe, skywalker og x lemon tahoe i la. conf najlepsze jaka sie trafila z 5 sztuk. A weguja sie Amnesia x Chemdog DD, Kopenhagen kush x Chemdog DD, Diesel x Chemdog DD i Mundog DD za pesteczki pieknie dziekuje, wszystkie wykielkowaly bez problemow, rosna i pewnie beda na nastepnych fotach.

Pozdro :) :smoweed:
picture.php

dupsq

Well-known member
Veteran
Yo. Roslinki po przelaczeniu na flo dostaly ladnego kopa, wielkie wiatrakowe liscie codziennie staram sie zawijac na spod niestety i tak wylaza i zaslaniaja sporo dolnych szczytow hehe

picture.php
picture.php
picture.php

http://www.growweedeasy.com/marijuana-defoliation-tutorial tutaj jest troche.

Ja usuwam w polowie flow jesli jest to konieczne (czyt. jest bardzo gesto) dolne wiatrakowe i te na ktore nie pada swiatlo - rowniez odrosty. Jesli nie ma potrzeby ich ucinania to tego nie robie poniewaz sa one(liscie) magazynem z jedzeniem woda etc. Obcinam tylko z powodu lepszej cyrkulacji powietrza i zeby miec mniej roboty przy trimie. :)

ladne planty widac ze maja wigor i dobrze im sie wiedzie pod twoja batuta.

Latest posts

Latest posts