@ hempfield: Si cum faci cu alimentarea de 12V, mai pui o sursa de 250W? Interesanta aia cu randamentul la jumate de putere, is curios ce randament au ledurile mele chinezesti de 100W la 50W.
Acum ca ma gandesc mai bine, am niste surse stabilizate de 12v, ar fi o idee sa te copiez putin. Am unele de 250 sau chiar mai multi w, ar fi numa bune ca sa fac niste panouri de veg sau baghete pt supliment de alb in flower.. Si e si un proiect mai simplu de montat de catre un incepator in ale electonicii/ledurilor diy. Asa ca daca poti, posteaza cat mai multe info si poze despre proiect.
Uite aici raspunsul care il cautibanda led nu are penetrare suficienta pentru growing. ledurile acelea smd sunt de putere mica, nu au penetrare. Rezulta o lumina slaba, buna pentru clonare, dar nu pentru plante in vegetatie, cel putin nu mai mari de 2-3 sapt.
cat despre problema cu dimmingul, eu as folosi un driver per led, cu un microcontroller cu iesiri PWM, si un tranzistor. Se poate obtine dimming de la 0 la 100%. un microcontroller poate controla mai multe perechi de leduri cu drivere, in functie de cate iesiri are.