A
AlexFermieru'
piramidon, ce sa zic..eu am aici un magazin de electonice si un philips de 23 atat e..clar nu mi-a parut scump 20 lei hepol ala, odata ce bate philipsu la cur grav.sigur o sa caut si lohuis de acum, dar inca nu am vazut pe nicaieri..hepol asta e cool, era ultimul care l-am gasit in magazin.m-am dus a2a zi si le-am spus sa faca o comanda si ptr warm, dar cica nu are furnizorul decat cool..creca astia or face doar cool , habar nu am
maniac, ptr veg sunt bune cele cool, iar ptr flower cele warm.tu incearca sa le folosesti asa, eu plm le am amestecate acolo si e ok..in boxul pe care il am momentan, nu am ajuns sa termin cateva growuri sa iti spun sigur cum e bine.na, experimentezi si tu..asta trebuie sa faci ca first grower, watch and learn
maniac, ptr veg sunt bune cele cool, iar ptr flower cele warm.tu incearca sa le folosesti asa, eu plm le am amestecate acolo si e ok..in boxul pe care il am momentan, nu am ajuns sa termin cateva growuri sa iti spun sigur cum e bine.na, experimentezi si tu..asta trebuie sa faci ca first grower, watch and learn