As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
extractor-ul il pui sa iti traga aerul prin cooltube si sa il dea afara din box. daca folosesti filtru de carbon il atasezi in partea prin care intra aerul in cooltube
eu as pune filtrul in afara growboxului - cum am vazut ca multa lume face
logica e simpla - dupa mintea mea, aerul cald sau rece - cum o fi el, tot afara ajunge. macar sa fie filtrat imediat ce a iesit. temperatura aerului nu ar afecta performantele filtrului.
Deci nam filtru de carbon.punct
urmeaza sa procedez in urmatorul fel:
la cooltube, in partea opusa a duliei(deci nu unde se infileteaza becul) atasez tubulatura care sa se duca pana la o gaura a cortului unde introduc extractorul.
Va rog din suflet aveti rabdare si dati -mi un raspuns daca e ok sau nu cum vreau sa procedez (va rog nu mi raspundeti altceva sau ceva sau adiacent ptr ca sint complet derutat)
Multumesc
P.S. 185m3/h este capacitatea extractorului . este suficienta ptr cooltube cu lampa de 400W?
Va rog sa imi raspundeti doar la aceasta nelamurire ca sa pot trece la urmatoarea in caz ca apar alte nelamuriri pe parcurs
daca ar fi dupa mine as alege varianta cu intake si exhaust afara din box. asta inseamna ca iti mai trebuie un extractor pt. plante. daca vrei sa faci economie poti sa tragi si din interior, dar chiar ti-as recomanda un filtru de carbon.. chiar si unul facut de tine.
am inteles ca nu vrei despre filtru, dar nu ma pot abtine sa nu iti spun.
sunt de acord ca e important sa il ai. fara el, mirosul (placut, dealtfel) va deveni singurul lucru pe care il vei mai simti in casa, iar pe linga tine, toti vecinii/rudele/cunostintele. pe langa asta, n-are nici un sens sa il pui pe intake. e important sa filtrezi aerul care iti iese din grow tent si nu pe cel care intra.
nu trebuie sa te sperii de numele de "filtru cu carbon activ". este foarte simplu, se gaseste la praktiker. Eu am luat unul cu 25 de RON, e drept ca nu mai face fata, dar poti sa ii faci un "upgrade" cu niste ciorapi de femeie trasi deasupra lui in care mai bagi doi-trei pumni de granule de carbon (care se gaseste la fel de lejer).
piciorusele ridicate = lumina aprinsa
piciorusele coborate = lumina stinsa
sau invers, nu mai stiu, nu am unul la indemana sa-ti zic.
si vezi ca intr-o parte are un buton, vezi in care parte merge, ca si eu am patit la fel si ziceeam ce dracu are de nu face 12/12 si am mutat butonu si a mers.
Are 3 pictograme care trebuie studiate cu lupa, si 2 explicatii pe verso destul de inutile..plus ca functionalitatea butonului de care zicea grow nu e explicata nicaieri..dar pare ca merge si asta e ok..
frate nam aflat daca priza are impamantare sau nu . am facut legaturile cu impamantare la balast .....am desurbat priza si are doua fire en ..cum altfel imi dau seama daca are impamantare . acceasi priza tine fridgiderul ineamna ca are impamnatare?sau e posibil sa aibe impamnatare?