What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Dark Devil Auto (autopot)

iwantmorebuds

Active member
Dark Devil Auto 22. nap
picture.php

Emeltem a Mg-n. Jópár levelen látható hiánytünet talán a képen is. Eddig is láttam az alakulását már csak nem voltam benn biztos :D

iwantmorebuds

Active member
Ujra lekotoztem egy picit mert a focsucs igen megindult :D faszan gyulnek a toppok, talan idoben huztam szet :D
Ugy nez ki a mg hianyom megallt, remelem vissza is fordul szepen :)

iwantmorebuds

Active member
Felakartam tolteni a tankot es sikerult a kinntieknek szant csapvizet hozzakevernem, most vettem eszre abbol h tankban vmi feher cucc uszott a viz tetejen, es ilyen meg nem volt, ugyhogy kimostam az egeszetes ujratolttottem, legalabb a sok mg-tol megindult a levelek regeneralodasa, mar ugyse tudtam hova emeljem :D
1ml sensi bloom coco a+b
3ml mg
2ml ca
1ml woodoo juice
0,1ml potsil

iwantmorebuds

Active member
Azert ilyen hidro jellegu rendszerekbe mar nem ajanlatos csapvizzel buziskodni, meg hat most irtam h 8ora utan feher valadek uszott a tankban levo tapoldat tetejen, undorito, es tuti h nem jo...

iwantmorebuds

Active member
Lekaptam egy ket nagyobb levelet amik lefelé álltak, kicsit segítve a légmozgást. Még van egy kettő amit kinéztem de egyszerre nem szedek le 2-3 levélnél többet, így is sikerült kicsit leháncsolnom :D

GK_420

Active member
most ez a main lineing vagy mit trénelsz épp? Azt sem tudon követni melyik melyik fajta vagy fotós af...lol

iwantmorebuds

Active member
Ne a novenyeken eld ki a sado vagyaid xD
Hat? :D te is szereted shiva? :D

most ez a main lineing vagy mit trénelsz épp? Azt sem tudon követni melyik melyik fajta vagy fotós af...lol
Hat a magan beszelgetesket ne keverd a naploba
A naplo arrol szol ami a cime ez egy DD szet kotozve :D
Megprobaltam korbe huzni az agakat hogy hasonlitson a mainlinera
Csak itt kicsibb tobb top lesz, de parat leszedek

Komoly kis cuccaid lesznek megint!
Remelem, koszike

Az af-ről van napló. A fotos itt csak emlitve volt;)

Koszonom :D
Szerintem is ertheto

GK_420

Active member
Ne basszatok le de hát ha af akkor miért nem virágzik ez 1 hónap után? :D Nem tudom én követni mi merre...annyi naplód van nem tudom hol vagyok. Én egybe lezavarok mindent na.
Szép kis növény ez de tényleg miért nem virágzik?

iwantmorebuds

Active member
Ne basszatok le de hát ha af akkor miért nem virágzik ez 1 hónap után? :D Nem tudom én követni mi merre...annyi naplód van nem tudom hol vagyok. Én egybe lezavarok mindent na.
Szép kis növény ez de tényleg miért nem virágzik?

Most fog pár nap. Ideális esetben a 4. hét befejeztével szokták. Teljesen jó ez így ha előbb kezdi nem tudom ilyen normálisan összeszedni :D
ezt az egy naplót viszem gk, mivan veled? :D

Latest posts

Latest posts