What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Dark Devil Auto (autopot)

GK_420

Active member
Jo,nem mki szarakodik anyanovennyel meg tobb tucat klonnal,plane Mon nem..
Hát igen ki az a hülye aki rászán egy kis dobozt a sarokba hogy spóroljon körönként 1 hónapot akár és stabil legyen az utánpótlás...tiszta faszság de komolyan.

iwantmorebuds

Active member
Na beszereztem egy uj szurot meg egy ventit, mivel nagyobb fenyt is szeretnek elore gondolkodtam es alapbol nagyobb ventit vettem. Minden bizonnyal ez megoldja a para es ho problemamat, legalabb is remelem :D

iwantmorebuds

Active member
Na amit lehetett elbasztam, pocs fejem,el szigetelt csovet vettem az amugy is 150es rendszerhez szoval megkinlodtam mint allat :D majd lecsrelem most igy marad.
A kiszivo egy allat a ct uvege szinte nem is meleg, inakbb langyos :D idealis 26 fok van folyamatosan, ejjel 25. Para 40% korul lampanal, ejjel meg nincs adatom , de biztos h nem 80 :D
A dd tegnap mutatta meg eloszor a csunyajat.
Autopotot ma bekapcsoltam 10l-el toltottem elso nekifutasra. Mostantol bloom tapot kap. Nem, nem korai, eddigi korokbe grow tapot nem is hasznaltam. Erdekes modon a bloom-ba tobb N van mint a growban tobbek kozott. Ebben a korben nem tervezek 1.5 ml/l feljebb menni ha csak a szituacio ezt nem kivanja, elozo korben 2ml/l el mar megegettem a novenyeket, igy hogy a tapanyelegallatas folyamatos lesz az autopot reven meg ezt az 1ml-t is sokallom elsore de meglatjuk :D
Tapozas egy liter vizhez:
AN coco coco bloom A+B 1ml-1ml
Mg 1ml
Ca 1ml

hungrowboy

Member
Na amit lehetett elbasztam, pocs fejem,el szigetelt csovet vettem az amugy is 150es rendszerhez szoval megkinlodtam mint allat :D majd lecsrelem most igy marad.
A kiszivo egy allat a ct uvege szinte nem is meleg, inakbb langyos :D idealis 26 fok van folyamatosan, ejjel 25. Para 40% korul lampanal, ejjel meg nincs adatom , de biztos h nem 80 :D
A dd tegnap mutatta meg eloszor a csunyajat.
Autopotot ma bekapcsoltam 10l-el toltottem elso nekifutasra. Mostantol bloom tapot kap. Nem, nem korai, eddigi korokbe grow tapot nem is hasznaltam. Erdekes modon a bloom-ba tobb N van mint a growban tobbek kozott. Ebben a korben nem tervezek 1.5 ml/l feljebb menni ha csak a szituacio ezt nem kivanja, elozo korben 2ml/l el mar megegettem a novenyeket, igy hogy a tapanyelegallatas folyamatos lesz az autopot reven meg ezt az 1ml-t is sokallom elsore de meglatjuk :D
Tapozas egy liter vizhez:
AN coco coco bloom A+B 1ml-1ml
Mg 1ml
Ca 1ml

Bocs az offert, vagy hogy is szoktatok ezt mondani, az erdekelne hogy az mg, ca az mennyire fontos azbuj koromre vegyek szerinted ilyen tapokat is? Vagy az alapok elegek micro, grow,bloom

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ne vegyél semmi tápot, elhuzol gyógyszertárba ezt tanuld be : " csókolom néni, szeretnék venni fél kiló keserüsót, a nagymamám kérte valamihez kell neki"
tessék fijacskám 579 ft lesz plusz magisztrálási díj
ezt te mondod miután fizettél kifelé menet: "köszönöm szépen, csókolom, szép napot kívánok!"

utáne elzuzol egy gazdaboltba :" jónapot kívánok, szeretnék egy csomag kálcium citrátot! "
őő izé, nem kálcium nitrátot jóember ??
de,de bocsánat félrehallottam a nagyfaternak kell valamihez.
2190 ft lesz 2 kgs van
köszönöm, isten áldja!

na igy lesz mg d is meg ca is ...

hungrowboy

Member
ne vegyél semmi tápot, elhuzol gyógyszertárba ezt tanuld be : " csókolom néni, szeretnék venni fél kiló keserüsót, a nagymamám kérte valamihez kell neki"
tessék fijacskám 579 ft lesz plusz magisztrálási díj
ezt te mondod miután fizettél kifelé menet: "köszönöm szépen, csókolom, szép napot kívánok!"

utáne elzuzol egy gazdaboltba :" jónapot kívánok, szeretnék egy csomag kálcium citrátot! "
őő izé, nem kálcium nitrátot jóember ??
de,de bocsánat félrehallottam a nagyfaternak kell valamihez.
2190 ft lesz 2 kgs van
köszönöm, isten áldja!

na igy lesz mg d is meg ca is ...

Beszaras vagy :D okes ha ezeket megveszem hogyan keverem ossze vagy egyaltalan ossze kell? Es melyik idoszakba kell adni oket? Mennyit/literhez?

hungrowboy

Member
Geci....súlyos vagy. Haver nézd már meg bazdmeg. Nem te vagy chrome?!
Az játszott a szarral amivel dobáltuk....

Most ez nekem szol? Hogy nezzem meg? Honnan a jo istenbol tudjam hogy mennyit kell adni a funek milyen adagokat vagy ez is ra van irva a csomagolasra?

iwantmorebuds

Active member
Most ez nekem szol? Hogy nezzem meg? Honnan a jo istenbol tudjam hogy mennyit kell adni a funek milyen adagokat vagy ez is ra van irva a csomagolasra?
Mondjuk lathatod h en adom, ez azt jelenti h fontosnak tartom, egyebkent azert adom mert nem csapvizzel megyek. Leirtam mi a marka, lathatod milyen adagolasba adom minden frissites alatt ott van az aktualis etetes. Mit varsz meg? :D
Am amit whiped irt teljesen megfelel celra az epson so tokeletes mg utanpotlasra a calcium nitrat meg nyilvanvalo. Bar nitrat reven sztem sok n-t tartalmaz bar nem neztem utanna es azt se tom az enyimbe mennyi van lol :D

iwantmorebuds

Active member
Dark Devil 19. nap
picture.php

Current Feeding
1ml Sensi Bloom Coco A
1ml Sensi Bloom Coco B
1ml Ca & Mg
0,1ml potsil

iwantmorebuds

Active member
Na hat meg vacilalok mikor kezdjem az lst-t. Nagyon sok naplot megneztem ahol sikeres v eppen sikertelenul alkalmazzak. Altalaban a sikertelenseg oka a tul korai kezdes, hiaba a low stress az autok nem orulnek neki es ha nem tul eros azonnal a novekedes lassulasaval reagal vagy eppen meg is all azt kicsi marad a francba. :D viszont a viragzas is a nyakunkon van. Meg par napot adok neki aztan megdontom. Ugy gondolom mostmar megindul felfele lassan, holnaptol kicsit emelek a lampan had menjen :)
Edit a sweet seeds ezt a straint a nagyra novok koze sorolja, hat ezt outba nem lathattuk, se nekem se GK-nak nem mutatott semmit, annyi hogy nekem legalabb lilul :laughing:
Utoljara bennt is kicsi maradt es az eddigi legszarabbul hozo novenyeim koze tartozott de akkor az volt a meggyozodesem h elqrtam az atultetest :D

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nem minden autoflower alkalmas rá bubacs, van ami nem viseli el, van ami igen, és van ami kimondottan jól reagál a scrogra ami a leghatékonyabb lst.
dutch passion oldalon a think differentnél van egy 400 g körüli dwc s növény... az elég korrekt

iwantmorebuds

Active member
nem minden autoflower alkalmas rá bubacs, van ami nem viseli el, van ami igen, és van ami kimondottan jól reagál a scrogra ami a leghatékonyabb lst.
dutch passion oldalon a think differentnél van egy 400 g körüli dwc s növény... az elég korrekt
Tudom. De ennek a DDbe van XXL es genetika a devil xxl ha jol tudom.
Amugy erre a celra a DP strainjei a lehjobbak, azok eleg nagyok altalaban es konnyen nevelheto monsterre.
De en ugytudom az xxl strainek leginkabb amik jok. Black creammel nem csinaltam volna meg de ezzel a dd-vel megprobalom :D

Jah hat itt meg dwc se kellett :D csak naturalba 515g. Ez a csavo csak naturalba tolja AN tappal minden autora ugyanaz a feeding shedule es nem szed 100-150 alatt. Ph es ec csekkolasa nelkul kezi ontozes plagron lightmixbe airpotba 75 wattos Gn ledek alatt :D semmi trukkozes
https://youtu.be/3Y6fTJVELus

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nem csak azok, spanyoloknál is van pár jófajta autoflo. www.kannabia.es volt már tőlük pár és egyik se okozott csalódást. náluk is van ilyen superauto vagy hogy nevezik .. max auto bocs
˛/baby boom, gnomo, flash, b.lee ezek voltak/

max auto : The FEM part contributes to the breeding with a great vegetative growth in approximately two and a half months (depending of the variety), which will allow to obtain a medium to a tall sized plant (they could exceed 2 meters).

iwantmorebuds

Active member
nem csak azok, spanyoloknál is van pár jófajta autoflo. www.kannabia.es volt már tőlük pár és egyik se okozott csalódást. náluk is van ilyen superauto vagy hogy nevezik .. max auto bocs
˛/baby boom, gnomo, flash, b.lee ezek voltak/

max auto : The FEM part contributes to the breeding with a great vegetative growth in approximately two and a half months (depending of the variety), which will allow to obtain a medium to a tall sized plant (they could exceed 2 meters).
Egyszer mar tevedtem erre az oldalra de nem neztem bele, koszi az infot whip e jol hangzik foleg outba fasza

iwantmorebuds

Active member
Am nem mondanam h a dp jo genetika, csak kilehet fogni, es sokkal alkalmasabb erre, azok az autok nagyobbra nonek, nekem a sweet seeds autoi stabilabbnak tunnek. Te hogy latod?
Illetve ha vki kimondottan alacsony novenyeket keres az mephistonak nezzen utanna.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nem tudom, ennyiféle af el nem találkoztam még, csak royal quuenes northern lights, az nagyon jó, kannabiától néhánnyal, lowriderek, meg pár dps af. de ahhoz képest, amikor az első autoflok megjelentek. kivéve a sensi ruderalis indicáját, ami már talán 30 éve jelen van csak nem kapták ennyire fel, az volt az első max auto vagy auto xxl, a csomag fele mindig elkezdett minimum virágozni 2-3 hónap után kb. a mostaniak között már vannak nagyon jók

Latest posts

Latest posts