Megjött a postás is. Ugy döntöttem, nem hanyagolom el teljesen a védekezést a bennti növényeknél sem, remélem ez is segít valamilyen szinten majd a penészproblémák ellen
Tekercs kollega ajánlásával.
View Image
View Image
Mikortól érdemes egyébként ezt elkezdeni adagolni Tekercs?
Adnak hozza olyan fecskendot amivel tudsz 0,01et merni.Az a zöld festék tényleg kellett bele, attól aztán extra hatásfokot kap.
Én az elejétől adom egészen a végéig folyamatosan. Érdemes csinálni desztvízzel egy hígabb oldatot, úgy könnyebb adagolni én 1:9 hígítom és úgy használom, így nem 0.1 ml kell literenként. hanem 1ml. Elég lúgos szóval savazni kell mellé. Amúgy mennyi volt?
Sok sikert! ha teheted azert vegyel egy paratlanitot,vagy cleanlightot az biztosabb vmennyivel..
Adnak hozza olyan fecskendot amivel tudsz 0,01et merni.
6font plusz 5 pk de nem talaltam mashol
Ph nem erdekes a tapot nem befolyasolja 4-es ph-ig mukodik elvileg
De egyebkent jo otlet az oldat koszonom.
Koszonom. Sajna kicsi a boxom egy normalis paratlanitohoz ugyhogy ventibol lesz tobb ha szukseges.
Budapesten kapni az Azúr vegyszerboltban, 1400 ft 1L, ugyan ilyen töménységű.
Ugyanott kapni minden mást is, ami kell a kertészeknek, H2O2, savakat és rengeteg más finomságot is.
Koszonom. Sajna kicsi a boxom egy normalis paratlanitohoz ugyhogy ventibol lesz tobb ha szukseges.
Sok volt neki a sokkhatás. Ugy is mondhatnam a sokkból is megárt ha sokk
Nem gondoltam semmi sokkra amugy. Csak trollkodtam h a te naplod se maradjon ki
Több légmozgás akkor lesz ha kiszedem a Mobyt, most oda van irányítva sajna minden. Nemsokára úgyis költözni fog, addig kibírja itt Fény elég, ha közelebb teszem kunkorodni fogLégmozgása van? Nem látszik rajta. Elég fényt is kap?!