Si mie mi se par scumpe! Poate se mai ieftinesc pana trebuie sa imi iau altele. Arata bine planta,pare ca vrea mai multa lumina totusi ! As mai adauga si un ventilator mai mare ,just in case pt mai tarziu in flowering!
Thanks for feedback, that's my favorite passion.
... Sa hranesc normal cu 6l la 4-5 zile sau 3litri la 3 zile ? ...
Da.
Pe ton serios, udarea si nutrientii is cat se poate de subiective depinde de user, strain si multi alti parametri. Deci o simpla intrebare poate genera multe raspunsuri.
In opinia mea, avand in vedere ca ai ceva lumina led p-acolo, da-le maxim atat nutrienti cat si apa. Presupun ca ai drenaj bun..
p.s.
Nu baga acid boric!
Ai avea acelasi succes cu yellow sticky tapes.
BTi nu gasesti?
Io ma tot uit la voi cum vegetati in disperare si-apoi va dati de ceasu' mortii sa le tundeti. N-ar fi mai simplu sa le bagati direct la 12/12?... Trebuie să-i fac freza că nu mă mai înțeleg cu ea...
Io ma tot uit la voi cum vegetati in disperare si-apoi va dati de ceasu' mortii sa le tundeti. N-ar fi mai simplu sa le bagati direct la 12/12?
Eu am inceput sa pun chiar si clonele la 12/12 si se dezvolta de minune, nu simt neam nevoia de veg separat. Plus ca folosesc un singur timer la toate spatiile, cu exceptia mamelor..
Am mers pe ideea naturii: la ecuator unde soarele sta batz 12/12 veg-u' se face din mers, care nu tine pasu' nu merita sa-mi ocupe spatiu-n dulap. Da' pan-acu' n-a ramas nicuna-n urma.
Selectia (oarecum) naturala creeaza doar exemplare puternice ori noi asta vrem. Nu?
Ca sa nu mai vb de timpul castigat, minim 2 sapt (chiar 3) per ciclu de crestere- una pt rooting, alta pt veg, plus una "tampon" pana se reface si se adapteaza la noul regim de lumina, scurt pe doi ma astept sa culeg in 2 sapt seria asta, adik la sf lui august fata de prima/a doua sapt a lui septembrie.
Spun asta dupa cum arata bud-ul si-s convins ca tricomii vor fi de acord cu mine, momentan is jumate laptosi.
Dar mai vedem noi, poate ca ma-nsel, cine stie? Ce ma fac eu daca am dreptate?
Atunci când îți faci freza tu te tunzi sau aranjezi parul ?