What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

🎞️🎞️D60-60x60x120 90w Led 🎞️🎞️D80-80x80x160 150w Led

DcSantos

Active member
Si mie mi se par scumpe! Poate se mai ieftinesc pana trebuie sa imi iau altele. Arata bine planta,pare ca vrea mai multa lumina totusi ! As mai adauga si un ventilator mai mare ,just in case pt mai tarziu in flowering!

lumion

Active member
Si mie mi se par scumpe! Poate se mai ieftinesc pana trebuie sa imi iau altele. Arata bine planta,pare ca vrea mai multa lumina totusi ! As mai adauga si un ventilator mai mare ,just in case pt mai tarziu in flowering!

Am făcut un calcul în mare și de banii pe care ii dau pe sistemul recomandat as putea construi 2 panouri de 200w cu becuri 10-11-13 w de la Philips care nu prea au moarte. În plus dacă se arde ceva este foarte ușor de schimbat. Distribuția luminii se face și mai bine pe toată suprafața. Probabil că atunci când voi obosi sa mai construiesc ceva voi apela la ceva de genul :D.

lumion

Active member
intrebare intrebatoare, vasul de crestere are 25 de litri .... 1/4 ar fi 6.25 litri. Sa hranesc normal cu 6l la 4-5 zile sau 3litri la 3 zile ? Ce pro sau contra ar fi ?

Iar cu nutrientii pot sa lucrez la fiecare udare sau sa raman asa cum fac acum 2 udari cu si una fara ?

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
... Sa hranesc normal cu 6l la 4-5 zile sau 3litri la 3 zile ? ...

Da. :biggrin:
Pe ton serios, udarea si nutrientii is cat se poate de subiective depinde de user, strain si multi alti parametri. Deci o simpla intrebare poate genera multe raspunsuri.
In opinia mea, avand in vedere ca ai ceva lumina led p-acolo, da-le maxim atat nutrienti cat si apa. Presupun ca ai drenaj bun..
p.s.
Nu baga acid boric!

lumion

Active member
Da. :biggrin:
Pe ton serios, udarea si nutrientii is cat se poate de subiective depinde de user, strain si multi alti parametri. Deci o simpla intrebare poate genera multe raspunsuri.
In opinia mea, avand in vedere ca ai ceva lumina led p-acolo, da-le maxim atat nutrienti cat si apa. Presupun ca ai drenaj bun..
p.s.
Nu baga acid boric!

Atunci o sa cresc treptat doza și o să dau 3 udari cu și 1 fara. Acidul boric mă gândeam să îl pun într-un borcan cu capacul găurit, amestecat cu bere sau vin. Ar putea să le distrugă sistemul cerebral muștelor și le inhiba foamea. Practic ar muri de foame fuckerii cu hrană langa. Ieri am abservat câteva ...mă gândesc la un sistem de genul care sa stea in grow de la bun început ca prevenție.

Last edited:

lumion

Active member
Ai avea acelasi succes cu yellow sticky tapes.
BTi nu gasesti?

Am doar 100g de acid boric....ori îl dau pe nas ori la muște :))))), am găsit la biobizz spray cu ulei neem...cred că o să încerc dacă nu merge varianta mea

lumion

Active member
Am scos subiectul afara pentru o inspectie periodica. Tot ok cu ea. Era foarte ușoară așa I-am dat 5 litri. Trebuie să-i fac freza că nu mă mai înțeleg cu ea. Revin cu poze.

Last edited:

lumion

Active member
Click image for larger version  Name:	IMG_20210813_233513_104.jpg Views:	46 Size:	66.4 KB ID:	17918180
Click image for larger version  Name:	IMG_20210813_233404_574.jpg Views:	47 Size:	104.6 KB ID:	17918183
Click image for larger version  Name:	IMG_20210813_233424_488.jpg Views:	48 Size:	121.0 KB ID:	17918184

Last edited:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
... Trebuie să-i fac freza că nu mă mai înțeleg cu ea...
Io ma tot uit la voi cum vegetati in disperare si-apoi va dati de ceasu' mortii sa le tundeti. N-ar fi mai simplu sa le bagati direct la 12/12?
Eu am inceput sa pun chiar si clonele la 12/12 si se dezvolta de minune, nu simt neam nevoia de veg separat. Plus ca folosesc un singur timer la toate spatiile, cu exceptia mamelor..
Am mers pe ideea naturii: la ecuator unde soarele sta batz 12/12 veg-u' se face din mers, care nu tine pasu' nu merita sa-mi ocupe spatiu-n dulap. Da' pan-acu' n-a ramas nicuna-n urma.
Selectia (oarecum) naturala creeaza doar exemplare puternice ori noi asta vrem. Nu?
Ca sa nu mai vb de timpul castigat, minim 2 sapt (chiar 3) per ciclu de crestere- una pt rooting, alta pt veg, plus una "tampon" pana se reface si se adapteaza la noul regim de lumina, scurt pe doi ma astept sa culeg in 2 sapt seria asta, adik la sf lui august fata de prima/a doua sapt a lui septembrie.
Spun asta dupa cum arata bud-ul si-s convins ca tricomii vor fi de acord cu mine, momentan is jumate laptosi.
Dar mai vedem noi, poate ca ma-nsel, cine stie? Ce ma fac eu daca am dreptate? :biggrin:

lumion

Active member
Io ma tot uit la voi cum vegetati in disperare si-apoi va dati de ceasu' mortii sa le tundeti. N-ar fi mai simplu sa le bagati direct la 12/12?
Eu am inceput sa pun chiar si clonele la 12/12 si se dezvolta de minune, nu simt neam nevoia de veg separat. Plus ca folosesc un singur timer la toate spatiile, cu exceptia mamelor..
Am mers pe ideea naturii: la ecuator unde soarele sta batz 12/12 veg-u' se face din mers, care nu tine pasu' nu merita sa-mi ocupe spatiu-n dulap. Da' pan-acu' n-a ramas nicuna-n urma.
Selectia (oarecum) naturala creeaza doar exemplare puternice ori noi asta vrem. Nu?
Ca sa nu mai vb de timpul castigat, minim 2 sapt (chiar 3) per ciclu de crestere- una pt rooting, alta pt veg, plus una "tampon" pana se reface si se adapteaza la noul regim de lumina, scurt pe doi ma astept sa culeg in 2 sapt seria asta, adik la sf lui august fata de prima/a doua sapt a lui septembrie.
Spun asta dupa cum arata bud-ul si-s convins ca tricomii vor fi de acord cu mine, momentan is jumate laptosi.
Dar mai vedem noi, poate ca ma-nsel, cine stie? Ce ma fac eu daca am dreptate? :biggrin:

Atunci când îți faci freza tu te tunzi sau aranjezi parul ?

PassionForMJ

Active member
O treabă foarte frumoasă, răspândind-o în acel spațiu.
A fost o muncă bună LST și se pare că va dispărea în viitor. Mult noroc și fericită creștere!

lumion

Active member
Puterea ledurilor pe care o am in dulap este insuficienta, plantele arată bine dar se lungesc prea mult. O să adaug lampa prezentată mai sus in grow. Sper să reușesc să scot ceva.

Last edited:

DcSantos

Active member
Inainte bagam sog ,2 saptamani in 18/6 si apoi direct 12/12 dar numarul de plante era mare intre 12-16. M.am saturat sa tot muncesc la plante si acum bag doar una si buna. E din mai in vegetatie,cand umplu plasa scrog o bag in floare. Ar fi mai rapid sa bagi clone direct la 12 cu 12 dar si munca e titanica cand ai 12-16 plante in cort. Acum prefer una mare si buna in loc de mai multe mai mici...

lumion

Active member
20 zile 12/12. Azi dau 3l apa. Cum vi se pare? E puțin lungană. Nu știu ce sa fac cu lumina. Sa pun lampa de de 160w? Sa o las așa și să văd ce pot ledurile astea. Acum am 100w maxim. Nu am reușit să masor. Tot ce știu este că le alimentez cu o sursa de 24v/3A care merge bălană și una de 24v/4A tot blană. De ce spun blană? Ei bine dacă adaug la ele încă o linie de leduri sursele de curent nu mai fac față și intră protecția.
Click image for larger version  Name:	IMG_20210817_152714_809.jpg Views:	78 Size:	93.4 KB ID:	17920466
Click image for larger version  Name:	IMG_20210817_152714_809.jpg Views:	78 Size:	93.4 KB ID:	17920466

Last edited: