As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
U mnie automaty zapierniczaja, az milo.Kilka z nich juz nawet pierwsze pistile pokazalo.Szczerze polecam genetyke od Royal Queen Seeds.Northern Light x Big Bud od WOS tez fajnie rosnie, szerokie liscie ma jak na af.KIlka Northern Light, Northern Light x Big Bug i jedna AK47 od RQS.
Fajna szafunia, ghonox i ciekawy patent na abazur, jakbym gdzies widzial cos podobnego.
czyli opcja 9 x pestka, no bedziesz mial brachu zabawe! powodzonka i 3mam kciuki
Szybki up z ogrodu, Cream Caramele (4) poszly pod noz wczoraj. Szybsze phenos...Jestem delikatnie zdziwiony niestabilnoscia, ale i tak jest ok jak na AF.
W tak pieknych okolicznosciach przyrody ... (cyt.) ja swoje 2 grosze dostawie , ale i tak najbardziej ciesza foty plantow przewiewanych wiatrem i sloncem grzanych ...
Pogoda dopisuje, wiec rosliny ida do przodu.Wszystkie procz 1 automatu zaczynaja flo.Sa na prawde spore, jak na af, 2 sztuki maja spokojnie z pol metra.Czas na zdjecia.
Na poczatek dwa najmniejsze okazy, choc i tak nie male.Royal AK i Northern Light RQS.
tu nie jestem pewien, dalej beda royal ak lub rothern light