plus wczorajsze rybki.....ani skubniecia nie bylo
Hej, ktoś mi zostawił wiadomość prywatną na profilu ale nie wiem jak na nią odpowiedzieć (chyba się nie da, bo nie widzę nawet od kogo przyszła) wiec odpowiem tutaj.
Na zdjęciu to jest jeden topik z jednego krzaczka i około 4-5g. Cały harveścik ma tyle ile już wcześniej napisałem. Na mokro wyszło około 260 g, nie pamiętam już dokładnie, gdzieś to mam zapisane. Jak wszystko doschnie to rozważe wrzucenie zdjęc całości
Polecacie jakieś niskie krzaczaste odmiany AF do niskiego boxa?
Jasne już odpowiadam. No to po kolei.to nie ja pisalem pm ale tez mam pare pytan..
ogolnie chce zaznaczyc ze fajny topek i jak rzeczywiscie bedzie 50/60g to wynik na kozaku ;] powiedz mi prosze czy piszac 85w miales na mysli cfl 85w ( realne zuzycie pradu 50w) czy cfl 125w (ralne zuzycie pradu 85w ) ?? bo na taka powierzchnie jakos malo 85w a zajebiscie ci to wyszlo ;] moglbys jeszcze cos napisac o karmieniu.. czym nawoziles itd. rozmiar boxa( nie w m2 ) wysokosc.
Mysle, ze zarowa 250 to ciągnie ze 240 .ogolnie zajebiscie, gratuluje udanej uprawki ;]
ja mam niewiele wiekszego boxa od ciebie bo 60x60 i cfl 250 elektrox ;]
na taka powierzchnie moglbys spokojnie dac wiecej niz 85w.. kurcze nieciekawa akcja z tymi cfl bo sam mam 250w, ciekawe ile ona ciagnie pewnie ze 230w zamiast 175w.. ehh ;]
a i jeszcze mam jedno pytanko.. ile od szczytow trzymales ta lampe ? bo ja musze tak z 10-15cm od szczytow trzymac ( nie wiem czy dobrze, ale wydaje mi sie ze jak na cfl to troche daleko ?? ) , wentylacje mam dobra a jednak ta cfl niezle cieplo daje, mam jakies 28-31 stopni czasami nawet 32.. zastanawiam sie czy to od tego ale w jednej ssh jaśnieją koncowki gornych lisci, to od ciepla ?
pozdro