ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
U mnie po miesiącu nieobecności trza było wreszcie powyrywać habzie-zasłaniacze bo coś sie panienki powoli krzaczą tylko do góry wyciągają przez te gęstwiny pokrzyw. U was tez w tym roku tak miejscówki zarastają? W tym roku widać wszystkie rośliny mają wyjątkowo sprzyjające warunki (ciepło i deszcze jeeeaa)
na szybko foty:
Thc007: Smacznego Lata Długo czekałeś...ale wyszło w pierun tego SSH Mundek: Ta twoja Herijuana....powala wyglądem !!!! 2gie foto bym nominował do POTM....
Yo!
A jednak się nie mogłem powstrzymać i wstawiam "co w ogrodzie rośnie mi"
Dziękuję za miłe słowa, na prawdę cieszę się i motywuje mnie to do dalszej pracy! Dzięki!
A na spocie wszystko raczej pod kontrolą, planty ładnie rosną i krzewią się, pogoda ładna to znaczy trochę deszczu trochę słońca więc może być. Dobrze bo susza była ostra, ale jakoś leci
Planty poniżej to same kobiety, z 9 reg. tylko jeden facet się okazał więc szczęście sprzyja! Najwyższa ma około 125cm a reszta troszkę tylko niższa, nie licząc naginanych
Early Durban x Danish Gold
Big Bad John x AK47
Najwyższy plant - Swiss Sativa(125cm)
Mazar
Siatko LST vol.2
Siatko LST vol.1
Durban Poison też kobieta, donica 20L
ChemDDxAK47 fem donica 20L
Early Pear x Hashberry reg.
Mam nadzieje że Was nie zamęczyłem
Na koniec pozdrowienia od panienek
Powodzenia Załoga!
EdiT: Spota przekopałem na początku kwietnie ok.5m2. Dodałem dużo popiołu drewnianego(1kg) i dolomitu(1kg). Przy wysadzaniu plantów dodałem 50L ziemi ogrodowej co nie miało wielkiego znaczenia bo nie widać jej było, stanowczo za mało. Jakieś 150L by mogło być. Następnie połowa plantów dostała po małej garści azofoski + wszystkim oprysk z Asahi SL w pierwszym tygu. A jak podrosły to leje im Bio-Bizz Grow, na początku 10ml/5L ostatnio 20ml/5L. Ostatnie podlewanie było 16.06 czyli zeszły czwartek. Narazie deszczyk mnie wyręcza bo ciężko było tak latać z wodą
Dzięki za komcie
Pozdro!!
P.S Oby tak do harvestu!
EdiT.2: Klony zrobione, jak się ukorzenią to będę bardzo szczęśliwy bo robiłem to pierwszy raz. W sumie nic trudnego ale głupie błędy mogłem zrobić EDxDG i 2x BBJxAK47 prosto do ziemi.
I 2x EDxDG , Mazar i BBJxAK47 w wełnie.
Wszystkie były moczone w ukorzeniaczu, a potem podlane delikatnym roztworem z niego.
siema,
polazłem do lasu i dobrze bo już chłopaki się robią , a i czas na ostatnią przycinkę w sam raz.
pan (haszplant2 albo enos pride , zresztą już nie ważne):
i dziewczyny mam nadzieję. afg x erdpurt :
viking x arne :
marok albo enos :
haszplant2 na pewno pani:
i ropucha:
wszystkie te planty prócz afg x erdpurt przeżyły 2 dni pod śniegiem wiadomo kiedy, ropucha też.
pozdr.
Witam. Nie jest za dobrze i coś mi zjada dziołych.
ślimaki ? w sumie troche ich widziałem na spocie.
Tu najwieksza panna
wszystkie
i zdjęcie tej panienki Special Kush którą tydzień temu zastałem wykopaną z korzeniami. Odrodzona !!!! bedzie na pewno troche lipniejsza od reszty ale ważne że przeżyła.
Wiem że nie pyta sie o to w tym dziale, ale możecie mi coś polecić na tych zjadaczy plantów ?
Jutro na 90% przychodzą do mnie automaty wiec będą za niedługo foty młodziaków.
Pozdrawiam cropper
Ładnie wszyscy lecicie nie ma co. Kunkka bardzo ładne planciochy K+ kolego!
Ja mam mały problem z wrzuceniem fotek do galerii. Nie wiem o co chodzi, ale tak czy siak fotki jakieś zapodam bo trzeba pokazać co w ogrodzie rośnie mi
Kaczy bracie niedługo się spotkamy i spijemy browarka na łonie spotów
White Master od GGS. Rósł na balkonie i miał mało światła. Mały, ale własny i oszroniony!
siemka,
znowu byłem w lesie, i jest fajnie.
Jeden pan -enos pride (u mnie drugi , ale mam też co nieco z waflem i tam też 2 enosy pany, enos po japońsku znaczy mężczyzna?czy co jest gurfa ? ), hashplant2 się określił i to tak jak powinien ,to co spisałem na straty zmobilizowało się i zaczyna wyglądać przyzwoicie , czary .
kilka zdjęć: hp2 ,dziewczynka:
viking x arne:
early durban x danish gold(tak sie chyba nazywa):
3 purple marock'i:
ten po "zimie" chciałem wyrwać i wsadzić coś zdrowego :
a taki styl miejscówek preferuję - góra 4 rośliny , ale raczej dwójkami i takie miejsca co 100 - 1000 m , nałażę się , ale straty mniejsze :
to tyle.
aha, dziękuję za miłe słowa i Tomu ma zajebiste automaty , ogromne i ładne.
pozdr.
Nie było mnie na spocie 1,5tyg, krzaki obok spota urosly na 2m i AF brakowało światła Wszystko ładnie rosnie, dzis dostały nawozy.
mam jeszcze małe pytanie, czy To normalne ze juz w tym stadium AF ściągają azot z dużych liści? nie ma ich na zdj. bo oberwałam. Dac im jeszcze sporą dawkę biohumusa?
Dorodny Herm z długimi wyciągniętymi nóżkami warr25. To tak celowo? Będziesz robił pestki feminizowane?
Edit: Jak cyknę to dorzucę w tym poście coś od siebie żeby nie zaśmiecać
Edit2: Na drugi raz będę robił screeny w takim razie. Bo ja jak coś edytuję to dopiszę zawsze "Edit" a żadnego "( sts )" nie było jak komentowałem post warr25. Dziwne było by chwalić się freshem w radościach i odwalać takie gafy . Ale nic to... Luzik panowie. ZZ może sprawdzić czy post od napisania był edytowany chyba
Edit3: No i git warr25. Edytowałeś. Mam odpowiedź. Powodzenia i pozdrowienia.
Dziewczyny w wieku 4-5 tygodni dopiero co po przeprowadzce z pod fluoresents tubes ~200 W w ponurej szafie...Ziemia to mieszanka starej dobrej ziemi <z poprzednich lat> swiezo kupionej, perlitu, bat guano i pewnej herbatki. Te wieksze osobniki sa z pestek reszta to klony.
Wlasnie zabieram sie do przesadzania duzych osobnikow !!
Tutaj pare sztuk na dworzu, 4 tygodniowe ale dopiero od 5 dni na zewnatrz jako ze mialem problem z poprzednim spotem i musialem cos na szybko znalezsc.