27 flo
Cannagraphic Active member Jan 16, 2011 #42 Maja nice ! m4c much respect ! frether twoja purpura mnie zabiła ! K+++
ziel-zielona Medicine Grow ICMag Donor Veteran Jan 17, 2011 #43 witam Tematem wczorajszych westchnien byl GF x Shaman , rosnie pieknie , wiosna tuz tuz .... w oczekiwaniu na upalne lato, lody lody dla ... pozdro Z-Z
witam Tematem wczorajszych westchnien byl GF x Shaman , rosnie pieknie , wiosna tuz tuz .... w oczekiwaniu na upalne lato, lody lody dla ... pozdro Z-Z
Ergonomic Member Jan 17, 2011 #44 Z-z, to coś na trzecim zdjęciu to są banany? Edit: faktycznie, na pierwszy rzut oka wyglądało jak banany. Teraz widzę, że to były zapylone pistile
Z-z, to coś na trzecim zdjęciu to są banany? Edit: faktycznie, na pierwszy rzut oka wyglądało jak banany. Teraz widzę, że to były zapylone pistile
gandzior420 Well-known member Veteran Jan 18, 2011 #48 Witam Czas coś wrzucić od siebie.A więc tak Maluchy 2 x Grapefruit x Blueberry FEM (Dinafem) 2 x Non name są to nasiona z outa które wymieszaly mi się i nie wiem co to hehe (oby były kobietki) kiełkuje już kolejne B-52 2 regi (odnalazłem je w gratach mają z 4-5 lat ale może coś będzie z nich) NL#5 1 reg C99 x WR Auto 3x (jak będzie jakiś pan to porobię crossy żeby to ziarna nie zabrakło. WR Auto 2x też mojej produkcjii jak będzie co pokazywać to zarzucę. A teraz moje ulubienice 2 Panie w jednej doniczce California Hash Plant. Mój ulubiony topek z California Hash Plant Pozdro i oby do Outa 2011 Dzisiaj będe tworzył nowego wiekszego boxa dla maluchów. Last edited: Jan 18, 2011
Witam Czas coś wrzucić od siebie.A więc tak Maluchy 2 x Grapefruit x Blueberry FEM (Dinafem) 2 x Non name są to nasiona z outa które wymieszaly mi się i nie wiem co to hehe (oby były kobietki) kiełkuje już kolejne B-52 2 regi (odnalazłem je w gratach mają z 4-5 lat ale może coś będzie z nich) NL#5 1 reg C99 x WR Auto 3x (jak będzie jakiś pan to porobię crossy żeby to ziarna nie zabrakło. WR Auto 2x też mojej produkcjii jak będzie co pokazywać to zarzucę. A teraz moje ulubienice 2 Panie w jednej doniczce California Hash Plant. Mój ulubiony topek z California Hash Plant Pozdro i oby do Outa 2011 Dzisiaj będe tworzył nowego wiekszego boxa dla maluchów.
ziel-zielona Medicine Grow ICMag Donor Veteran Jan 18, 2011 #49 Ergonomic said: Z-z, to coś na trzecim zdjęciu to są banany? Click to expand... Ergonomic- to zenski kwiatostan przy nadziei tutaj widac lepiej milego dnia
Ergonomic said: Z-z, to coś na trzecim zdjęciu to są banany? Click to expand... Ergonomic- to zenski kwiatostan przy nadziei tutaj widac lepiej milego dnia
T thc007 Active member Jan 18, 2011 #51 Siema W nowym roku nowy gow tym razem maly DR 60 docelowo 250W narazie cfl panie to Super Silver Haze i Arjan`s Strowberry Haze a tu smakołyki z 2010 roku mniam mniam LSxBB Pozdro
Siema W nowym roku nowy gow tym razem maly DR 60 docelowo 250W narazie cfl panie to Super Silver Haze i Arjan`s Strowberry Haze a tu smakołyki z 2010 roku mniam mniam LSxBB Pozdro
masakrator Well-known member ICMag Donor Veteran Jan 19, 2011 #52 Sativki se rosna Niezle je strzaskalo Z powodu ze zapylanie zrobilem zbyt wczesnie nasionka beda bardzo duze i ladne papa
Sativki se rosna Niezle je strzaskalo Z powodu ze zapylanie zrobilem zbyt wczesnie nasionka beda bardzo duze i ladne papa
Lewar Member Jan 21, 2011 #58 PIEKNIE KOLORUJECIE K++++++++++ HPS 150w + 2 x cfl 18w ok. 17000lm 2 x hawaiian snow GHS 2 x pure ak48 FS 2 x big bud SS
PIEKNIE KOLORUJECIE K++++++++++ HPS 150w + 2 x cfl 18w ok. 17000lm 2 x hawaiian snow GHS 2 x pure ak48 FS 2 x big bud SS
jerzu19 Well-known member Veteran Jan 21, 2011 #59 pieknie dajecie chlopaki!!!k+ dla wszystkich pozdro i milego weekendu