Witam wszystkich!!
Dawno sie nie udzielalem ale w galerii raczej ciszy nie bylo. Czas leci do przodu w wegu mam cheese oraz chddf2 jednego, na flo c99, daniszmanka x gg oraz chddf2. Wczoraj troche zmian chddf2 poszedl do wiaderka 10l co napewno zaowocuje tak jak u mamusi cindi
Bez zbednego juz gadania
Długo mnie nie było, praca, hobby, i tak się ułożyło no.
Out 2011 czas zacząć !! Tylko z czym hmmm Po poprzedniorocznej porażce ( 0 zbiorów-źle dobrana odmiana na outa ) nie chcialbym znowu wpaść.
Myśle nad BBxWW i NL ( zielony ) strzelić na outa, i zobaczyc co to potrafi. Pojawiło się wiele nowości w sklepiku, ale nic pewnego a ja się zgubiłem w temacie.
In Nie wchodzi w gre bo sie przenoszę, a szkoda bo lubiłem zaglądac dziennie do młodych co tam HPS wykrzesał z nich i jak stają się coraz piękniejsze
Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego koledzy i koleżanki !
No zblizmy sie do finiszu
sie doczekac juz nie moge
a dziewczyny wygladaja tak
jacek f2
sourdiselxalphadisel dwa główne topki , a i jak ktoś miał już przyjemność z ta odmiana to byłbym wdzięczny gdybym dostał informacje ile kwitnie ta odmiana bo z tego co zauważyłem to do najwcześniejszych nie należny
nooo, już niedługo moj plancior zakończy swój żywot, chociaż nie śpieszy mu sie za bardzo hehe
planuję wjechać kombajnem za równy tydzień.
ogólnie porosła bardzo ładnie, jak na złamany główny szczyt (przez moją nadgorliwość) i praktycznie brak "dopalaczy"- 3 razy w całym jej życiu dostała połowę zalecanej dawki nawozu
Poprosiłem koleżankę która zajmuje się fotografią o zrobienie kilku fajnych fotek moich plantów.Rosną pod 2 x 85W CFL 2700k + 20W CFL, jedzą nawoziki Biobizz (biobloom ,topmax)+ Atami Bloombastic
Hola amigos! Wyjeżdżając na urlop 1.03 zostawiłem 2 niepozorne krzaczki White Master od GGS a to co dziś zastałem po powrocie przerosło moje oczekiwania Pod nieobecność były tylko raz podlane wodą+biohumus (7.03) i ładnie przetrwały okres samotności. Większa z powodu dotykania szybki pod CFL pozawijała trochę końcówki górnych liści w dół (wys. temp. - na dniach konieczna modernizacja górnego wyciągacza ), ale po zrobieniu pierwszego w karierze LST liczę, że nadrobi
Ode mnie małe kolorowanko, bo ładnych kwiatków nigdy za wiele..
[BangiHazex(ERocket/DanishPassion)]xPurpureaTicinensis X EarlyGirl/LowryderTwo
37 day flo
więcej w growlogu. Bless
PS. Od tygodnia dzień po dniu ostre grzańsko. Już lada chwila gdy tylko pąki ruszą i drzewa obudzą się do życia zacznie się plenerowa zabawa! Pozdrowienia od growera dla Growerów! Jo!
Witam wszystkich po przerwie. Kwiaty macie takie, że już sam widok raduje i poziom tehacu w tkance tłuszczowej wzrasta.
U mnie jest tak:
Pestki moje, a jest to całkowicie przypadkowa historia.
w UBIEGŁYM ROKU WYWALIŁEM NA OUT pana: C99 x ssh od Hota.
Koło września skosiłem go i w reklamówce do domu... no i jakoś się do boksa ten pyłek musiał dostać.
W boksie miałem C99 x ssh oraz Romulan x SSH-ST x El Nino.
Niestety część pesteczek mi się wymieszała, więc nie wiem na razie co jest co.
Jestem ciekawy co to będzie. Rodzice zacniwięc będzie pysznie.