U mnie dzisiaj niemiła niespodzianka: Wstałem rano, ide do boksa, patrzę a tam to:
Do tego korzenie całe czerwone się porobiły i poumierała część.
przez noc pH podskoczyło do 7 jak nie więcej W zbiorniku się straszna "zupa" zrobiła.
Na szczęście oberwały tylko starsze liście wiatrakowe, młode odrosty są OK
Szybko wsiadłem w auto, pojechałem do sklepu po świeżą wodę demineralizowaną i kupiłem takie coś:
mocne cholerstwo: 2 kropelki na 5 litrów i pH z 8 leci na 5.5 mam nadzieję, że się utrzyma.
Wylałem stara wodę, odkaziłem zbiornik i pompkę i przygotowałem nowa odżywkę. Wypłukałem korzenie i wełnę mineralną czysta wodą. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
To i ja cos pokaze bo juz dawno nie bylo aktualizacji co piszczy u NG
No i oczywiscie ladnie bardzo ladnie lecicie z tym
Czekam na wiecej! W nas sila!
Oczywiscie jakby mialo jej zabraknac
Chocolope
Trening z ta odmiana moge uznac za opanowany
FIM + LST = dobry slodki harvest
Juz nie moge sie doczekac a to dopiero poczatek
Pozniej mamy taki o to mix
Kaman`s Mix
Prawdopodobnie dwa osobniki to phenotypy Deep chunk x neville skunk haze lub też Bubba katsu x neville skunk haze innej opcji nie ma
#3 No dobra nie zanudzamy jedziemy dalej
SuperSharpsShooter u mnie w skrocie SHARK
Tez zapowiada sie zajebiscie
genetyka (g13 x ww x sd x ah) a z (g13 x ww x sd) mialem stycznosc kilka razy i bardzo mi przypadla do gustu
Dalej mamy fajna odmianke
Psychosis x The Pure
Psychosis to klon ze stajni Exodus Collective. A to jest taki cheese ale ponoc lepszy
czaczo ty i ta twoja armata do uchwycenia chwili , sliczne kolory sobiscie kocham jak roslina daje kolorki oby tak dalej oraz wszystkiego najlepszego ,
flpflp widac piekne odmiany znow sie pna w strone slonca , pod pieknymi skrzydlami oby tak dalej
haszyszowiec piekny Jack Herer domyslam sie , kocham glownie tego z SS , palilem tego z GHS i bardzo mi tez pasowal , niebawem pokaze tego z ghs -powodzenia zycze
oraz cala reszta pieknie dba o swoje roslinki ,zycze wam wszystki pieknych ,smakowitych roslin
w tak pieknych okolicznosciach przyrody ....
chemdog
rsnie tak ze nie ma co naginac , sa dwa takie wysadzone i 2 takie same
(Sweet Pink Grapefruit x c99) x ( sour jack )
wszystko wygiete poza tymi 2 chemdogami na 1 planie
wreszcie wzielem sie za robote i spakowalem troche sionek.
sionka to la confidential x ssh.
rosna umnie teraz ale jeszcze nie na kwitnieniu.takze co to bedzie to niedlugo sie okaze.
chce jeszcze dodac ze wszystkie pm co dostalem niebede mial czasu nanie odpowiedziec,jest tego zaduzo i jusz za daleko,hehe
takze bankrutuje i zaczynam od nowa, very sorry.
teraz jak sie zalapac na sionka.
nie pytac sie mnie czy sie zalapales czy nie.
odrazu wysylac mi adresy. pm bez adresu znaczy ze sie niezalapales,hehe
robie to tak zeby ja niemial zaduzo roboty,wiadomo jak to jest,hehe
sionek jest wiele takze dopuki nie powiem ze zamykam akcje bedzie mozna je dostac. jak zawsze to jest moja pszyjemnosc je wysylac i niema zadnych warunkow. powodzenia
Siemanko foty robione na szybko.
Wszystkie rośliny jadą na nawozach biobizz.
Z przodu White Russian F3 z tyłu NN automacik babeczka.
White Russian będzie pylona pyłem z B-52 z Nirvany podobnie NL.
Jednego topka z Grapefruit x Blueberry przypyliłem pyłem z Diesel Ryder AF będzie więcej ziarna na Outa
hej
co prawda tyle czasu te 140 dni he,ale cos tak naciagnelem te 140,sam wsumie dokladnie niewiem,ale tak napisze,ze postala to ona by jeszcze i troche,caly czas strzelala bialymi wlosami,poraz pierwszy w zyciu tak dlugo mialem rosline na flo,ale sie oplacalo
moje skywlokerki .gotowe do flo,tyle opieki ,ateraz ...stoliczku nakryj sie he
bilbaski
nowe przyjaciolki moby dick
p.s a juz wiem za co te gratulacje,hehe,dziekuje za nominacje