As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Jeszcze raz ja. Jako ze w gronie znajomych zawsze dziele sie pestkami to mam jeszcze fotki ktore pozwole sobie wrzucic. Krzaki stoja na balkonie i maja sporo slonca co widac odrazu w porownaniu z tymi z parapetu Sa to dalej geny Darka648. HeavyMagnum x BB x NL
jeśli tylko jest jakiś stożek wzrostu to coś na pewno z nich będzie jednego sezonu sarna mi tak zjadła roślinę że zostały 3 odrosty które później dały najwięcej z rośliny
Czolem Zalogo!
szybka wizyta na spocie, upaly niemilosierne, 2-gi tydzien bez deszczu a temp pod 30 stopni. Dziewczyny dostaly spora ilosc wody + biobizz grow i delikatnie bloom. Niestety na jednym spocie wcielo 2 roslinki pomimo obficie podsypanym srokiem na slimaki;/ ale co ma byc to bedzie!
Witojcie!
To i ja troche podkoloruje nasze forum. Bo cos cisza sie zrobila. Malo fotek z outa w tym roku za ktorymi tak przepadam. No ale coz Life Goes On jak to sie mowi.
Pierwsze jajca sie pokazuja na ManitobaMedicine AF. Tak ze oprysk STS dziala doskonale. Dzieki chlopaki za pomoc...
To i ja co¶ poka¿e...
Nie za dobre foty, ale musia³em siê szybko ulotnic ¿e spota.
Pomimo siatki króliki dobraly siê do li¶ci.
Ca³e szczê¶cie s± na tyle du¿e, ¿e ¶limaki mog± im skoczyæ hehe
Hindu kush x dieselberry GGS
Guerilla Gold x Ak47 GGS
Ta po prawej zaczyna kwitn±æ
Dziewczyny ³adnie podrosly przez ten tydzieñ.
Co¶ tam przedziorki podgryzly, ale nie jest ¼le,
Jutro dostan± mo¿e jaki¶ oprysk lub nie, mrówki robi± dobr± robotê
Wygl±da to tak:
Guerilla Gold x Ak47 od GGS
Powoli rozpêdza siê z kwitnieniem, choæ sprinter to to nie jest...
Dosta³a stymulator kwitnienia i troszkê grow one part
Hindu kush x dieselberry od GGS
P³eæ ju¿ pokaza³a.
Ostatni raz papu na weg i stymulator kwitnienia.