As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witojcie
Panowie i Panie wiosna idzie wiosna, morda mi siê cieszy nies³ychanie hehehehehehehehe. Kto¶ ju¿ jakie¶ przygotowania poczyni³ do nadchodz±cego sezonu?
¯eby nie by³ pusty post to wrzucam AF z parapetu. Jak na to ze rós³ praktycznie w zimie przy niskich temp ma³ej ilo¶ci ¶wiat³a i w 0,5L kubeczku to i tak nie¼le. My¶lê ¿e z 20 do 25g bêdzie z niego hehehehehehehehe. Ilo¶æ niewa¿na liczy siê ze oko cieszy i przyjemno¶æ sprawia opiekowanie siê nim. Swoj± drog± dawno nie trafi³em genów tak mocno pachn±cych miêtowo, jak pasta do zêbów.
Witam.
AF od tygodnia na samej wodzie leci. Juz niewiele mu zosta³o. A obok nowe ¿ycie na balkon. Dzi¶ do ziemi posz³y kie³ki ManitobaMedicine i GuerillaGold. Dziêkujê darczyñc±. Ale do¶æ gadania pora na fotki.
Edit. Dzisiaj obrywalem ¿ó³te li¶cie i niechc±cy kawa³ek urwalem. Ale musze przyznaæ ze cukier puder wygl±da ca³kiem spoko...
No no Carrington bardzo ³adnie i czysto wszystko wygl±da bracie
A u mnie nowe ¿ycie. Póki co nie ma siê czym chwaliæ ale i tak pokoloruje a co hehehe.
Od lewej ManitobaMedicine i GuerillaGold.
ja rowniez chcialem zyczyc wszystkim Wesolych Swiat i Smacznego jajka oraz pomyslnosci w nadchodzacym sezonie i bez przypalu az do jesieni. Tomram fajne masz te pisanki hehehe ale ja wole takie...
miodowy Jacek i BlueMazar x Blue Cheesy.
a tutaj juz nowe pokolenie. Easy Shaman by GGS Hindu Kush by GGS Heavy Magnum x Blueberry x Northern Light AF by darek648 Guerilla Gold i Manitoba Medicine od znajomego mojego kolegi z Canady dzieki Selasie
Dziekuje tez wszystkim braciom i siostrom za usmiech i mile slowo, pesteczke i zwijeczke i dobry buszek na zdrowie
a tu juz veg operation, niedlugo pobiore kloniki
mix auto sprzed lat + mix sposrod:
- jackberry(p) x sdh auto fem -cross fem f1
- jackberry(p) x master sativa fem (ggs)/ trochę sdh auto regularnego
- killing fields x alien kush f2 ( f2 szybkie ciemne pheno ) x master sativa fem (ggs)/ trochę sdh auto regularnego
- wfa x master sativa fem (ggs)/ trochę sdh auto regularnego
Wszystko poleci na out jak tylko zrobi sie cieplej. Nie sadze zebym mogl czekac az minie zimna zoska niestety w tym roku ;/
Dzieki za zacne geny!
Serdeczne podziękowania dla Selasie, ziel-zielona oraz masakrator, dzięki którym po przerwie powracam do grona outdorowców.
Strains:
Hindu Kush x Guerilla Gold feminizzowane
Purple Maroc x Hindu Kush feminizzowane
Easy Shaman x Guerilla Gold feminizzowane
Amnesia Auto femi
Amnesia x White Widow Auto fem